2777
2789
نه دیگه مثلا یه بار قورمه یه بار قیمه یه بار آبگوشتباز مثلا کتلت و کوبیده و قیمه بادمجون و.... هم هس ...

پس من حتما کم میذارم 

چون هفته ای یبار مرغ میذارم یبارم گوشت 

ولی حبوباتم مصرف میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی یک روز در میون مرغ یا گوشت میذارید

ن هفته ای ی یا دوبار اما ماه پیش حقوقامونو نداده بودن ی ماه ن برنج خوردیم ن گوشت فقط غذاهای نونی بدون گوشت میخوردیم کلا روال زندگیمون مونده ب فاز صاب شرکت شوهرم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خیلی زیاده که مثلا من هفته ای یبار مرغ میذارم دوبارم گوشت ولی احساس میکنم برا رشد بچه هام دارم کم کا ...

اگه برات مقدوره بیشتر گوشت و مرغ بپز.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه دیگه مثلا یه بار قورمه یه بار قیمه یه بار آبگوشتباز مثلا کتلت و کوبیده و قیمه بادمجون و.... هم هس ...

دقیقا منم مثل شمام

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

آره انگار ، کم کاری کردم البته حبوباتم تو برنامه ی غذاییمون داریم ولی باید وعده ی گوشت رو بیشتر کنم

حبوبات منم دارم

عدسی. لوبیا. ابگوشت.

شاما نونی

ناهارا پلویی .

میرزا قاسمی و کشک بادمجون و املت و یتیمچه و اینا ام میخوریما.

ولی خوب گفتم اکثرا گوشت یا مرغه یا ماهی