آرام_آرام1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1110 عنوان مامانایی که پسراتون دبستان واله و کاوش و امید هستن نظر شخصیتون چیه کدومو تایید میکنید 66 بازدید | 7 پست سلام به نظر شما دبستانی که پسرتونو ثبت نام کردین به وعده هاشون عمل کردن و شما راضی هستین ؟ کلا بین این دبستان ها کدوم و تایید میکنید ؟ هر نظری هم دارین خیلی خوشحال میشم بشنوم 1403/07/21 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1957 مامانای مشهدی سلام عزیزم روده تحریک پذیرت اسهال بهتر شد ؟ چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
آرام_آرام1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1110 سلام عزیزم روده تحریک پذیرت اسهال بهتر شد ؟ عزیزم مشکل همسرم بود همون اول دکتر گفت دوسال طول میکشه که بعدش خوب شدن البته با مصرف مرتب داروهاشون و پرهیز غذایی
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1957 عزیزم مشکل همسرم بود همون اول دکتر گفت دوسال طول میکشه که بعدش خوب شدن البته با مصرف مرتب داروهاشون ... سلام عزیزم اسم دکترش لطف میکنی دارو چی داد واسه روده همسرتون خدا روشکر که بهترن چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
آرام_آرام1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 1110 سلام عزیزم اسم دکترش لطف میکنی دارو چی داد واسه روده همسرتون خدا روشکر که بهترن عزیزم من پیام شما رو دیر دیدم دکتر سعادت نیا مشهد
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1957 عزیزم من پیام شما رو دیر دیدم دکتر سعادت نیا مشهد دارواشونو یادتون نیست بیسموت مبورین ؟فمی لاکت چیا بودن چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان
خورشیددریا عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 1957 عزیزم من پیام شما رو دیر دیدم دکتر سعادت نیا مشهد دارواشونو یادتون نیست بیسموت مبورین ؟فمی لاکت چیا بودن چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان