2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری میشه یه مرد رو (شوهرم ) به خاک سیاه نشوند

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 49 پست
خدا ما را ببخشه اینطور توصیه ها گناهه ولی یک گاهی لازم ؛ اول باید خودت را محروم کنی ازش الخصوص نیاز ...

باورت میشه همه اینارو انجام میدم به غیر از مسیولیت های خونه ،چون براش اصن مهم نیست مجبورم پامیشم خونه زندگی تمیز میکنم ولی غذا یکبار نپختم اومد کتکم زد مجبورم میپزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟کجا رفتارم مهر طلبی بود میشه واضح بگی

یه مهر طلب خوراکی عالیه براین خودشیفته براهمین جذبت شده تابهت دستور بده ایراد بگیره تحقیرت کنه تا احساس خودشیفته گیش ارضا بشه البته من با کارهاش موافق نیستم ولی خود شیفته می‌دونه یه مهر طلب باهاش کنار میاد ومیتونه استفاده کنه ازش  .اول شناسایی می‌کنه بعد میاره تورابطه کارای خودشیفته همش با حساب وکتابه وبه نفع خود ش وضرربقیه البته براش بقیه مهم نیستن 

اگه دوست نداری کار به طلاق بکشه دنبال به خاک سیاه نشوندنش نباش مطمئنا محبت ازش دریغ کنی زنهایی هستن که برن سمتش و هرچقدر واسه بدبختیش تلاش کنی بقیه خوشبختش میکنن 

اگه دوست نداری کار به طلاق بکشه دنبال به خاک سیاه نشوندنش نباش مطمئنا محبت ازش دریغ کنی زنهایی هستن ...

اینقدر خسیس و گدا گشنه هست که بخاطر پول هم شده نمیتونه بره. دنبال زنها ولی تو گوشی خیلی چت هاشو با همکلاسی قدیمی و یه هرزه دیدم ،که البته من زنگ زدم به اون دختر و اون شوهرم بلاک کرد وگرنه این اصلا بی خیال نمیشد حتی چقدر دعوا کردیم حتی حامله بودم الکی گفتم سقط میکنم قسم خورد باز دیدم شماره اون دختر با یه اسم دیگه ذخیره کرده آخر اون دختر خودش بلاکش کرد

ببین برا غذا بگو من تمام تلاشمو کردم دوست داری بخور دوست نداری بیرون برو بخر

اگه ناراحتی من فقط برا خودم و بچه ها غذا درست میکنم اصلا نترس دو سه بار اینجوری کنی  یا میتونی یه موقع غذا درست نکنی

اگه شده دعوا و کتک کاری هم بشه ولی دیگه یاد میگیره نق نزنه

برا اینکه وسایل سنگینه جابجا کن تو میتونی دیگه دست نزن

حتی ب ضرورت باشه

یه بار همسرم ک خیلی هم مرد خوبیه ب خدا عصبانیم کرد چنان زدم زیر بشقاب ک کپ کرد

مگه جونتون دوست نداری

یه مدت محکم بمون جلوش

میگم اگه شده ب دعوا بکشه

تو هم مثل خودش یه کم خودخواه باش

اولش سخته یا آدم میشه یا برا همیشه مجبوره کوتاه بیاد