2777
2789
عنوان

این کلاهبرداریه هر ‌کی از حقوق و وکالت سر در میاره یه لحظه میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 45 پست

ماکه همونجا هم بهت گفتیم ولی گوش نمیدی. به طرف بگو بره شکایت کنه هرچی قانون گفت. اگه رفت شکایت کرد میرین دادگاه توضیح میدید و قولنامه رو نشون میدید رای به نفع شما صادر میشه.

در ضمن هیچکس اینقدر خر نیست که بره اول ۳۰ میلیون بده بعد بیاد به صاحب قبلی خبر بده، این طرف کارش همینه، شیاده.

از شکایت نترسید هیچ اتفاقی نمیافته. فوقش که قاضی هم خر باشه و نفهمه که  بعیده اون موقع ۳۰ تومنو بهش میدید.

اگه بازم دلت آروم نیست، پاشو برو دفتر یک وکیل حق مشاوره بده باهاش صحبت کن. تو خود دادگستری هم وکلا رایگان راهنمایی میکنن. تو اینترنت هم بزنی وکیل هست که بهت بگه چه کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قولنامه کردین و همچین بندی توی قولنامه ذکر شده و یارو امضا کرده یعنی تمام مسئولیت های بعدش با خ ...

یه قولنامه چاپیه یه بار خوندمش فقط همینو فهمیدم که نوشته طرف کارشناسی کرده ماشین را قبل خرید 

دیگه بابام گذاشته یه جا که ما نبینیم 

نمیدونم چرا اینجور میکنه بابام اینقدر با ملایمت با طرف حرف میزنه 

سلام لطف دارید بله شما درست میگید ببخشید حتما 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
بله اول ۱۰۵ تومن ریختن قرار شد ۵ تومن فرداش بریزن دوباره فرداش زنگ زدن گفتن ۵ تومن را دیگه نمیدم فلا ...

خب پس هیچ اقدامی انجام ندید تلفنشون رو هم جواب ندید بگید برو هرکاری میخوای بکن 

برو فسخ کن ..مطمئن باش هیچ کاری نمیکنه ! 

از خیار عیب هم نمیتونه استفاده کنه چون رفته ماشینو تعمیر کرده اگر ثابت کنه میتونن مقداری ارش بگیره ولاغیر..بگو چون ماشین اینجوری بود این قیمت فروختیم دیگه هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
ماکه همونجا هم بهت گفتیم ولی گوش نمیدی. به طرف بگو بره شکایت کنه هرچی قانون گفت. اگه رفت شکایت کرد م ...

من خودم گوش میدم میفهمم هر چقدر به پدر میگم انگار نه انگار هی میخوام نظر های زیاد بشنوم که به پدرم بگم درست میگم گوش نمیدن 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
ببینید پدرتون میتونه ادعا کنه ک ماشین قولنامه کرده و بعد ازاینکه قولنامه شده این اتفاق پیش اومده و ...

هیچی داخلش ذکر نشده

من خودم گوش میدم میفهمم هر چقدر به پدر میگم انگار نه انگار هی میخوام نظر های زیاد بشنوم که به پدرم ب ...

شمارشو بردار زنگ بزن خودت بگو تو گوشی بابات هم بذار لیست سیاه ..اینا شیادن کارشون همینه ...

خب شما میرید لباس می‌خرید اینور و اونور را نگاه نمیکنید پارگی نداشته باشه؟ بری از مغازه بری فردا بیا ...

طبق ماده ۳۶ مدنی فروشنده میتونه از خیار عیب استفاده کنه 

عیب و نقض ظاهری و فنی مال مورد معامله باعث ایجاد خیار عیب برای خریدار می‌شود. و قابل فسخ هست معامله و پولی ک داده ب پدرتون باید پدر برگردونه و اون پولی ک خرج ماشین کرده باید برگردونه 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

من خودم گوش میدم میفهمم هر چقدر به پدر میگم انگار نه انگار هی میخوام نظر های زیاد بشنوم که به پدرم ب ...

دست پدرتو بگیر بگو بیا بریم پیش وکیل هرچی اون گفت دیگه چیزی نمیگم. ببرش پیش یک وکیل کاربلد تا قشنگ روشنش کنه. 

فاکتور داره برای هزینه هاش؟

گفته که داره 

ولی من نمیدونم چجور تونسته تو دو سه روز اینهمه تغییر بده ماشینو

ما اون ماشینمون را بردیم تعمیرگاه برا یه در یه هفته زمان برد تا رنگ کنه

طبق ماده ۳۶ مدنی فروشنده میتونه از خیار عیب استفاده کنه عیب و نقض ظاهری و فنی مال مورد معامله باعث ...

ایشون رفته ماشین رو تعمیر کرده اسقاط ضمنی خیار عیب کرده( اعمال خیار عیب فوری هست) باید بره ثابت کنه که من متوجه عیب ماشین نشدم حتی اگر ثابت کنه نمیتونه فسخ کنه فقط مستحق ارش هست 

ایشون رفته ماشین رو تعمیر کرده اسقاط ضمنی خیار عیب کرده( اعمال خیار عیب فوری هست) باید بره ثابت کنه ...

عزیز

ایجاب و قبول صورت گرفته خریدار ب فروشنده پول مال عین سالمو داده ولی ایشون مال تصادفیو تحویل داده خریدار ک از معامله و ...سردرنمیاورده ک حالا کارشناسی واینا کنه ازوضع موجود سواستفاده شده همون قولنامه سندیت ایجابو قبولو داره و میشه خیار عیبو استفاده کرد و لازم اجرابشه و هزینه دادرسی و ...پس بگیره ولی باید وکیل بگیره وگرنه ب مشکل برمیخوره

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

ایشون رفته ماشین رو تعمیر کرده اسقاط ضمنی خیار عیب کرده( اعمال خیار عیب فوری هست) باید بره ثابت کنه ...

ولی اگ ساقط کرده باشع خیاراتو باید بره پیش ی وکیل خبره تر ...

وکارش سختترع

باتوجه ب اینکه شخص بعداز علم به عیب اقدام ب هزینه کرده یعنی اینکه خیار عیب خود را هم ساقط کرده .

ولی زمانی شخص خیارات را ساقط کرده ولی بعداز علم ب عیب میاد اقدام ب ارسال اظهارنامه میکنه دراین صورت دادگاه این انر را ب کارشناس ارجاع میده ک آیا این عیب خارج از عرف یا خیار عیب فاحش هست یاخیر که اگر عیب را خارج از عرف و فاحش تشخیص بده حکم ب فسخ میده چرا که شما نمی‌تونید عیب خارج از عرف را ساقط کنید