2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند وقت این حست طبیعیه خب

زده میشی

فعلا فرصت بده ب خودت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم نمیدونم چند سالته اما چند روز به خودت استراحت بده و دوباره شروع کن

ولی اول کتابای تخصصی رو خییییلی بخون 

بعد عمومیا اوناییکه  برات قابل درک تر بخون

تست آنلاین زیاد تمرین کن

ایشاالله که موفق میشی

آدم میتونه تو چندماه خیلی فول بشه

بیا بغلم عیبی نداره قشنگم 🤝❤️ رشته ات چی بود و حدود رتبه ات چند بود؟ رشته های با سوابق زده بودی؟

رتبم خیلی بد بود مشاورم گفت رشته های باسوابق نزن اگه نری احتمال داره مردود بشی اشتباه کردم اگه میزدم میرفتم داغونم....

عزیزم نمیدونم چند سالته اما چند روز به خودت استراحت بده و دوباره شروع کنولی اول کتابای تخصصی رو خییی ...

سعی کن مثلا الان یه کتاب میخونی تا جاییکه برات قابل فهم بخونی 

اگه دیدی از اون کتاب خسته شدی سریع بزار کنار بعد یک ربع کتاب دیگه شروع کن

بعد مدت مطالعه هر درستم بنویس

اگه خواستی بیشتر برات از برنامه ریزی بگم

نمیدونم چطوری باید باهاش کنار بیام و گذشترو فراموش کنم...

فراموش می‌کنی 

یه مسافرت کوچیک برو هر جا ک حالت رو خوب می‌کنه 

برگرد و یه خونه تکونی کن و اتاقت رو تغییر دکوراسیون بده یعنی جا ب جا کن تا هیچ چیزی شبیه قبل نباشه 

برو با دوستات بیرون و اونقدر تفریح کن تا خالی بشی بعد بیا و برنامه بریز برا خودت و شروع کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا هر چی اتفاق بده سرمن میاد خیلی خستم.....

عیب نداره 

به خودت استراحت بده ،برای سال بعد بخون حتما موفق میشی 

رهگذر پربازدید ندیدی ،چند سال دهن ،مارو اسفالت کرد اینقدر اه و ناله کرد ،روزهای اخر حتی کفر می گفت ولی الان موفق شده 

پس امیدت از دست نده عزیز من

😐🤷🏻‍♀️