2777
2789
عنوان

اتاق عمل آزاد برم یا نه

2437 بازدید | 38 پست

من اتاق عمل آزاد شهر دیگ (۴ ساعت با شهرمون فاصله هست )آوردم 

زنگ زدم گفتن امسال هزینه شهریه ۲۰ به بالا هست 

شما جای من بودید می‌رفتید😢😢😢

دولتی هم فناوری اطلاعات سلامت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتاق عمل ازاد سه ساعت با شهذمون فاصله داره اسمم اومده وافعا ببیست میلونه هزینش ؟ باید همون اولش پرداخت کنیم

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

نمی‌دونم ارزش داره این همه خرج کنم

اگر پول دارید برو ولی اگر نه ... نرو بمون پشت

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اره تازه هر ترم بازم اضافه میشهتو چیکار میکنی؟

منم امروز زنگ میزنم 

اگر گفت بیستومن نمیرم ازاد

بین این دوتا قطعا اتاق عمل 

درسته که ممکنه از نظر هزینه خیلی تحت فشار قرار بگیرید 

اما آینده داره تره بسیار 

بعدم توی طرح از این میزان هزینه ایی که کردی برمیگرده برات 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
میتونی بگی چه شهری اوردی؟

بگم شناسایی مبشم 🥲 خصوصی  درخواست میدم میگم ، چون میخوام ببینم هزینه شهرا متفاوته یا نه 🥲