yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 819 عنوان چرک خشک کن برای پسرم چی بگیرم 107 بازدید | 8 پست خانوما شرمنده پسرم یکی دووروزه مریضه سرفه میکنه خلط پشت حلق داره از بینی ش میاد خلط سبز بیحاله هیچی جز شیرم نمیخوره حالش خوب نیست کسی نمیدونه چه داروهایی باید براش بگیرم لطفا بگید دکتر نبردم نتونستم ببرم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏 1403/07/21 | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 54713 نمیشه که سرخود چرک خشک کن بدی داروخونه شهر ما که بدون نسخه هم نمیدن بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 819 نمیشه که سرخود چرک خشک کن بدی داروخونه شهر ما که بدون نسخه هم نمیدن نمیدونم منم تابحال نگرفتم نمیدونم میدن یانه اینجا خانوما گفتن میدن من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 819 چرک خشک کن باید نسخه پزشک باشه سرخود نمیدن ای وای من چیکارکنم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 15579 یا خدا به بچه ی شیر خواره چرک خشک کن بدون تجویز پزشک😑😑😑😑😑😑😑😑چه دل گنده ای داریناصلا میدونی مشکل بچه چیه؟مگه دکتری؟
fm1621 عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 482 ی انارو بزار رو شعله پخش کن بزار اروم بپزه وقتی کامل پخت ابشو بگیر بده پسرتبچه کوچیک چرا چرک خشک کن میدی ضرر داره
yasnagolii مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 819 یا خدا به بچه ی شیر خواره چرک خشک کن بدون تجویز پزشک😑😑😑😑😑😑😑😑چه دل گنده ای داریناصلا میدونی م ... عفونت کرده گلوش یکسره سرفه بنظرتون چیکارکنم من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 15579 عفونت کرده گلوش یکسره سرفه بنظرتون چیکارکنم فقط و فقط و فقط پزشک متخصص اطفال