2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

76 بازدید | 4 پست

سلام دوستان گلم وقت همگی بخیر 

دوستان حقیقت من سر همین موضوع hpvزندگی وافکارم داره داغون میشه من 6ماهه ازدواج کردم 9ماه نامزد بودیم شوهرم قبل نامزدی بهم گفتن که hpvدارن و درمان شدن واسم واکسن دوگانه گرفت تزریق کردم اما متاسفانه چون نوع 6رو پوشش نمی‌داد ب نوع6مبتلا شدم بر اثر ضعف ایمنی مریضیش برگشته بود الان تمام داروهای خارجی واکسن های لازم رو برام تهیه کرد و کامل درمان شدم به شدت آدم بااخلاقیه و خیلی بابت اینکه من اینجوری شدم ناراحته وخودشو سرزنش می‌کنه من حقیقت اصلا نمیتونم این موضوع رو فراموش کنم ونبخشیدمش تمام دعواهام وگیر دادانام سر این موضوعه ولی بهشون نمیگم که دلیل این همه ناراحتیم چیه همش تو خودمم و دارم کل زندگیمو میبازم بنظر شما من چکار کنم چجوری فراموش کنم ؟

اشتباهت همون اول این بود با این ادم ادامه دادی 

مریضی های مقاربتی خیلی مهمه خانوما جدی بگیرید 

از همون اول تمام ازمایش های بیماری،های مقاربتی مثل اچ پی وی و هپاتیت و غیره رو ازش بگیرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت همون اول این بود با این ادم ادامه دادی مریضی های مقاربتی خیلی مهمه خانوما جدی بگیرید از همون ...

وقتی گرفتم مجبور به ادامه بودم وگرنه دیگه هیچ درمانی جز رعایت و واکسن نداشت