2777
2789
عنوان

بخشش خیانت

146 بازدید | 18 پست

دوستام خیانت دیدم با یه بچه.کاملا شاغلم و متکی به خودم

شماباشید میبخشید یا میرید؟

الهی خدا سر دشمنم نیاره اما اگه کسی تجربه مشترک داره لطفا راهنماایم کنه زندگی بعدش شدنیه؟

شوهرم از هر نظر برام  ایده ال بوده نمیدونم این چه بدبختی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار خیانت دیدم فقط جر وبحث دعوا کنار اومدم ولی هیچوقت فراموش نمیشه هیچوقت بدترینش اینه که این حالت شک داشتن و همیشه داری و همیشه هم به جاست چون کسی که بیفته تواین کار انگار دراومدنش سخته..باید بسوزی وبسازی ...البته علاقه خیلی مهمه من اگه یه ذره حس تنفر داشتم ازش رفته بودم تا حالا...قلب صاب مرده ی من نمیره که😭

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

خودت که داغون میشی تو این زندگی فراموش شدنی نیست حتی اگه هیچ‌وقت تکرار نکنه باز ته دلت یه چیزی سنگینی میکنه با هر بار تیپ زدنش بیرون رفتنش دیر اومدنش دلت عجیب می‌گیره که نکنه... 

اما خب بچه ت هم بعد جدایی نابود میشه 💔بشین سبک سنگین کن ببین خودت مهمتری یا بچت

من دوبار خیانت دیدم فقط جر وبحث دعوا کنار اومدم ولی هیچوقت فراموش نمیشه هیچوقت بدترینش اینه که این ح ...

ما بعد چندین سال دوری و سختی بهم رسیدیم نظرتون دل ادم چطور کنده بشه از  همچین رابطه ای

خودت که داغون میشی تو این زندگی فراموش شدنی نیست حتی اگه هیچ‌وقت تکرار نکنه باز ته دلت یه چیزی سنگین ...

بچه م شبا از خواب میپره اب میخاد میگه بابا کو.اخه من چطور راه انتخاب کنم خدایا

من فقط پیام های دلتنگی شوهرمو دیدم نسبت بهش و ایشون خیلی خشک ورسمی جواب دادن نمیدئنم تا چه حد اما مط ...

شما نمیتونی انتقام بگیری پس ببخش . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

به روشم نیارم؟اگه به جای باریک کشید چی

به روش آوردن لازمه ولی جوری نباشه که فقط باعث  هشیارانه تر عمل کردنش بشه . .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .