2777
2789

۲۴ سالمه و هیچ وقت یادم نمیره ۱۸ سالگی منو شوهر دادنو همیشه ی خدا دلم خواسته کنکور بدمو از نظر اجتماعی جایگاهی پیدا کنم 

الانم با ی بچه ی یکساله نمیتونم درس بخونم 

ولی از طرفی نمیتونم بهش فکر نکنم،همیشه موقع اعلام نتایج سایتا و کانالارو چک میکنم کسایی ک قبول شدن واسشون ذوق میکنم 

و ته دلم پر از حسرت میشه :)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حتی اگ بچم نداشته باز مشکلات دیگه به وجود میومد که نتونی بخونی منم ۲۴ ام بچه ندارم ولی مامانم مریضه باید مراقبش باشم به نظرم هر جور شده شروع کن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

اسی حتی اگ بچم نداشته باز مشکلات دیگه به وجود میومد که نتونی بخونی منم ۲۴ ام بچه ندارم ولی مامانم مر ...

حتی اگه ۳ سال پشت کنکور بمونم و طولانی بشه می ارزه بنظرت؟🥺چون با بچه باید اروم اروم بخونم

حتی اگه ۳ سال پشت کنکور بمونم و طولانی بشه می ارزه بنظرت؟🥺چون با بچه باید اروم اروم بخونم

رشتت چیه اگ انسانی هستی همین یکسال تمومش کن اگه تجربی باشی یکم سخته ولی تجربه من مبگه ارزششو داره

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

رشتت چیه اگ انسانی هستی همین یکسال تمومش کن اگه تجربی باشی یکم سخته ولی تجربه من مبگه ارزششو داره

من رشتم تجربیه،مگه شما قبول شدی ک میگی ارزشش رو داره🥺

من رشتم تجربیه،مگه شما قبول شدی ک میگی ارزشش رو داره🥺

رشته های تجربیم از پرستاریش بگیر تا دکتریش واقعا شغلای طاقت فرسایی داره که اعصاب و روانتو خورد میکنه.....

دیگه فشار کارا و شیفتای زیادو رو شوهر یا بچت خالی میکنی‌......بنظرم شغل ازاد شرکت خصوصی که راحت باشه پیدا کن یا به جاش برنامه نویسی یاد بگیر

رشته های تجربیم از پرستاریش بگیر تا دکتریش واقعا شغلای طاقت فرسایی داره که اعصاب و روانتو خورد میکنه ...

امم نمیدونم هنوزم شک دارم حتی کتاب هم گرفتم از دوستام...

راجع برنامه نویسی توضیح مختصر میدی واسم؟

امم نمیدونم هنوزم شک دارم حتی کتاب هم گرفتم از دوستام...راجع برنامه نویسی توضیح مختصر میدی واسم؟

اگه با کار با کامپیوتر علاقه داری و بلدی یکم کامپیوترو تو حوزه های مختلف مثل طراحی اپلیکیشن یا طراحی وب سایت یا برنامه هایی مثل پایتون یا جاوا یا c پلاس پلاس قشنگن که باعث میشن با کامپیوتر ارتباط برقرار کنی ....بنظرم فیلمای یوتوب مربوط به برنامه نویسی ببین هر کدوم که خوشت اومدو کلاس بیرون اسم بنویس تا پولتو تو علاقت خرج کنی