2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اصلا مهمونی نمیده

109 بازدید | 8 پست

الان تقریبا ۶ ماهه که خونشون  نرفتم . همه رو دعوت میکنه به جز من . بعد خیلی با لحن بد و مستقیمی بهم میگه نمیخوای ما رو دعوت کنی . بعد خودش ۶ ماه یکبار دعوت میکنه . وضع مالیشونم  بد نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زل بزن تو چشماش 

مثل خودش تکرار کن 

تو چی ؟ تو نمیخوای دعوتمون کنی؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بگو هر رفتی یه اومدی داره تو کی میخای دعوت کنی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
۳ هفته پیش

اینبار گقت بگو اخه من نگاه میکنم به بقیه 

میگم نکنه کار من اشتباهه نباید زود دعوت کنم

حالا من خواهرشوهر هیچی نمیکفت مادرشوهر زیر پای شوهر می‌نشست چرا دعوت نمیکنید شوهرم هم من و وادار میکرد....

فکر کن ۶ماهه حامله بودم مجبورم کرد مهمونی ۲۰ نفر بدم  بچه ام یک سالش بود یه مهم‌نی ۲۴ نفره

در حالیکه خواهرشوهرم کل بارداری خونه مامانش یود و دست به سیاه سفید نمیزد تا ۳سالگی بچه اش هیج کس رو دعوت نکرد

و همه زیر سر مادرشوهرم بود