2777
2789
عنوان

دوستم خیلی حرکت بدی روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 84 پست

منم ی دوست ۵,۶ساله داشتم خودم کمکش کردم به عشقش برسه بعد ی روز بهم پیام داد ک عشقم دوس ندارع درباره اون با تو حرف بزنم 

منم قشنگ باهاش خداحافظی کردم و گفتم برا هم بخونید

بعضی از آدما تا وقتی براشون منفعت داری دوست دارن کارشون ک باهات تموم شد دیگه فراموشت میکنن

حتی اگه تولدش باشه شما باید زنگ بزنی هماهنک کنی اگه اکی نبود بعداً بری،هدیه بخری مناسبتره چون هر وقت دیدیش بهش میدی ومیگی یادت بودم

اینجوری خاطره ی بدی واسه جفتتون تو روز تولدش شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول من قرار مدار گذاشتم که دارم میام گفت بیابعدش پسره بهش زنگ زد بعد چند ساعت به من گفت فلانی ام دار ...

من خودمو جای دوستت میذارم 

ببین خب پسره از قبل نمیگه که روز تولد میام و فلان همون روز میاد دیگه دنبالش 

ولی شما دوستشی فرق داره از قبل گفتی و اون که دوست پسر داره باید واضح میگفته من روز تولدم با دوست پسرم هستم فرداش یا قبلش با شما میومده

دفعه اول دومش نیست خیلی هول ویراستتا حالا چند بار سر پسر اینجوری مارو کم آورده

عزیزم والله مقصر شما بودی دوستش پیشش بوده شما گفتی تامن کیک میخرم پیشت باشه اومدم اونم بره من به دوستت حق میدم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

حالا مگه قبول میکنه ....

کل نی نی سایتیا دارن میگن کارت اشتباه بوده ...نمیخوای قبول کنی بگو بریم دنبال کارمون ...والا ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

چرا اینجوری هستی که به زور و اجبار به دیگران خوبی میخوای بکنی؟ 

درسته که ذوق داشتی واسه تولد دوستت، ولی احترام به خواسته دوست هامون، خیلی بهتره از انجام یه سری کارها!

حالا اون کار درستی نکرد که جواب نداد، و اینکه دوست پسرش پیشش بوده، معذب بوده که تو هم باشی و هم نمیخواسته اونو دک کنه. بلاک کردنت و جواب ندادنت کار بسیار زشتی بوده‌. بتظرم جوابشو با آرامش میدادی، و میذاشتی خودش پشیمون بشه و اگر هم نمیخواد ارتباطی داشته باشه، از طرف خودش قطع باشه. 

نه از طرف تو. 

منم ی دوست ۵,۶ساله داشتم خودم کمکش کردم به عشقش برسه بعد ی روز بهم پیام داد ک عشقم دوس ندارع درباره ...

حالا دوست پسر این کسیه که شیش ماهی یبار پیداش میشه دوباره می‌ره اینو بلاک میکنه

عزیزم والله مقصر شما بودی دوستش پیشش بوده شما گفتی تامن کیک میخرم پیشت باشه اومدم اونم بره من به دوس ...

عزیزم دارم میگم من از اول صبح گفتم می‌خوام بیام گفت بیا تنهام

ظهر پسره خبر داده که من دارم میام

منم گفتم اوکی میخوای نیام گفت نه نه بیا اون می‌ره تا ۳