2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از نظر بازار کار خب ۱۰۰ درصد پرستاری ولی اون یکی رشته ت هم بدک نیست خودگردان پرستاری گرون در می ...

هزینه هاش در چه حده من دانشگاه شهرکرد قبول شدم نزدیکه

پرستاری خودگردانبهداشت بازار کارش قابل مقایسه با پرستاری نیست. ولی پرستاری شغل سختیه

واسه همین سختیش هم بابام‌گفت یکم تحقیق کن شاید بهداشت بهتر باشه واسه همین من موندم چیکار‌کنم 

واسه همین سختیش هم بابام‌گفت یکم تحقیق کن شاید بهداشت بهتر باشه واسه همین من موندم چیکار‌کنم

سال اول طرحت هزینه کل این سالا رو در میاری. به اینم فکر کن. البته من خودمم پرستارم. 

اگه شاغل شدن برات مهمه، اگه روحیه کارای سخت رو داری بزن پرستاری وگرنه برو بهداشت

استارتر عزیز یه چیز دیگه هم هست ببین اولا شما برای یک سال پردیس خودگردان بالای ۱۰۰ میلیون فقط شهریه ت میشه ثانیا پرستاری روحیات خاص خودش رو میخواد و اصلا شغل راحتی نیست خستگی،بیماری،خطر آلودگی شیفت های سنگین الان هم خیلی سخت تر شده چون بیمارستانها کسری پرستار دارن و یک پرستار داره جای دونفر کار میکنه

بهداشت حرفه ای هم بد نیست ولی اگه رفتی به ادامه دادنش برای مقاطع بالاتر فکر کن.اونجا فکر کنم میتونی گرایشت رو هم تغییر بدی 

سال اول طرحت هزینه کل این سالا رو در میاری. به اینم فکر کن. البته من خودمم پرستارم. اگه شاغل شدن برا ...

از یکی پرسیدم تازه گفت اینا ک ازاد میخونن طرحم ندارن 🥲

تو راضی از‌پرستاری