2777
2789
عنوان

تخمک کشی

357 بازدید | 14 پست

از روزی رفتم مرکز برای درمان قرص اسید فولیک و قرص تقویت تخمدان شروع به خوردن کردم و

از روز سوم پریودم شروع کردم به امپول سینال اف زدن دورناف

بعد از اولین سونو یک امپول جدید ستروناکسhmg دور ناف اضافه شد ادامه دادم تا اینکه سونو دوم انجام دادم.

و دکتر گفت تخمک هات خوبن و چند روز دیگه بیا برای تخمک کشی😊

و از اونجا به بعد دوباره دوتا دیگه امپول اضافه کردم یکی دور ناف و دیگری عضلانی.....😮‍💨

از درد این امپول ها بهتون بگم🥲 که هیچ کدوم از زیر جلدی ها درد نداره😝 فقط hmg یکم سوزش داشت💀 اونم بخاطر دارو بود.🤌

من تجربه گرفتم در همه امپولهایی که زدم حتی عضلانی هر چه دارو آروم تر تزریق بشه درد کمتری سراغم می‌آمد.

خلاصه امپول ها یک روز قبل از تخمک کشی تموم و استراحت دارویی داشتم هیچی نخوردم بجز آرام‌بخش.

روز تخمک کشی رفتم برای عمل خیلی همه چی خوب بود .

تخمک های خوبی داشتم گفتن مجدد شروع کن امپول جدید زدن تا برای سه روز دیگه بیایی برای انتقال.😍

من رفتم دو دوز امپول زدم اما متاسفانه به یکی از امپولها حساسیت نشون دادم نتونستم ادامه بدهم و حال بدنم وچشمهام خوب نبود بدنم شروع کرد به دونه های قرمز زدن و رگ های خونی آوردن دکتر دارویم را قطع کرد و قرصasa بیشتر کرد.🥲😎

خیلی بعد عمل دل درد داشتم شکمم سفت شده بود انگاری ورم داشت.💔

نمیتونستم راحت راه بروم ماشین تکونم میداد اذیت میشدم.

ببخشید متن طولانی شد🫣

روز انتقال رفتم برای سونو گفتن هایپر شدم نمیتونم انتقال انجام بدم برو دوماه استراحت و بعد مجددا برگردم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله زود باردار بشی عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بهم گفتن دوماه اما من انشالله همون اذر میروم بشه سه ماه😊

عالی خوب کاری می‌کنی الان بری جواب نمی‌گیری تخمک کشی ضعیف سه ماه بعدش نرمال میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام ایشالا به زودی بچه هاتو بقل‌میگیری میشه بگی‌چصدر هزینه شد

سلام عزیزم هزینه اش بخاطر خصوصی بودن و اینکه من بیمه تکمیلی نداشتم 

داروهای تقریبا چهار الی پنج تومن شد

هزینه عملم با بیمه بسیج پنج ملیون پانصد

فریز جنین ها نه میلیون چهارصد

ممنون از راهنماییتون.شما انجام دادید؟؟

بله عزیزم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم