2777
2789
عنوان

ای بابا دوست دارم ازدواج کنم چرا

223 بازدید | 10 پست

۱۹ سالمه دوست دارم شوهرم فول آپشن باشه از نظر اعتقادییی بقیه چیزا مهم نیست ولی خاستگارام اون اعتقادی ک من میخام ندارن برا همین رد میکنم از این ور مامانم منو خون ب جیگر کرده ک چرا همه رو رد میکنی میمونی رو دستمون میشه برام دعا کنید فردی ک میخام بیاددد هم ن فول اپشنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ۱۹ سالته و فکر میکنن می مونی رو دستشون خیلی عجیبهو از اون عجیب تر اینکه تفکر موندن روی دست هنو ...

اره شهر ما همینطور دخترای ۲۰ ب بالا رو میگن خونه مونده ولی مهم نیست برام مهم دل خودمه و خدای خودم حتی خانوادم مهم نیستن فقط خودم این حسو دارم شاید نیاز عاطفی دارم نمیدونم

سلام

والا از اول اینکه سنتون کمه و اصلا سنتون اونجوری نیست که احساس کنید برای ازدواج دیره یا هر چیز دیگه

اعتقاد مدنظرتون رو یه بار دیگه مرور کنین. ببینین ایا از نظر خودتون و اطرافیانتون اعتقادات معقول و استانداردی هست یا دارید سخت گیری میکنید. اگر معقول هست که پاش وایسین ولی اگر دارین سختگیری میکنید به نظرم یه تغییر نظر بدین و سعی کنین منعطف تر باشین تو این قضیه. افراط و تفریط نداشته باشین. یه حد استاندارد و نرمال رو قبول کنید.

سنتون اصلا جوری نیست نگران باشید ولی از اون طرف هم به راحتی خواستگار ریجکت نکنید. بالاخره همه ادما یه ایرادهایی دارن. شما سعی کنید نقاط قوتشون رو هم ببینید و با نقاط ضعف مقایسه کنید شاید قابل گذشت باشه. تو زندگی هر کسی شاید تعداد محدودی آدم درست حسابی پیدا بشه . به خاطر همین پس خیلی راحت از آدما عبور نکنید. البته پای انتظارات معقول و استاندارد خودتون هم وایسین.

و در نهایت هم توکل به خدا داشته باشید و برای خودتون دعا کنید. خدا کمک میکنه قطعا و یقینا