چن روز پیش با خانواده عموش رفتیم بیرون برگشتننی زیر یه میدون گفتم عه این جارو چراغ زدن چقد خوشکل شده شوهرم با یه لحنی گفت تو اصلا میدونی اینجا کجاست.فرداشم مث برج زهرمار نشسته بود تو خونه گفتم دیشب که خوب هرهر کرکر میکردی.کلا از ضایع کردن خوشش میاد و با همه میخنده و تو خونه مث برج زهرماره
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
پاسخ کار غلط رو باید از در جا داد تا برای طرف عادی نشه . اگر توی خونه نسبت به شما بیاحساسِه شما هم طوری خودتو سرگرم کن که نشون بدی بیتفاوتی این باعث میشه سعی در جلب توجه شما داشته باشه .
نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .
زیر یه پل رو چراغای رنگی زده بودن که قبلا نبودن گفتم چقد قشنگ شده گقت تو اصلا میدونی اینجا کجاس
خب کجا بود اونجا؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
واسم سوال بود مگه چی بود که اینو گفت شاید نکته ای توش باشه که به کمک شما بیاد اومدیم به شما همفکری بدیم دیگه .
جای تشکر حداقل بگین قابل بیان نیست