2777
2789
عنوان

آقایونی که خیانت کردند

1504 بازدید | 58 پست

تو این ی ماه من و دخترم کاملآ تنها بودیم

باورم نمیشه اینقدر پست و عوضیه

نه تنها معذرت خواهی نکرده 

فقط دوبار رفته در مدرسه ی دخترم گفته چرا بامن حرف نمیزنی ؟؟به من زنگ نمیزنی؟؟؟

نه پولی نه هدیه ای؟؟؟

اصلآ به روی خودش نمیاره چطوری دارم دخترشو بزرگ میکنم؟؟؟

چطوری ی نر اینقدر پست میشه؟؟؟

واقعا به نظر شما الان میان میگن دلیلشو؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از همه انتظار همه رفتاریو داشته باش دیگه شوکه نمیشی از کاراشون ... من که حتی تولد بچه هم هیچی نداد . عیدی به بچه نداد عوضش پولارو برداشت با زنیکه رفت مسافرت 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چکاری انجام داده، خودت متوجه شدی؟ مطمینی از انجام اون کاره؟ البته در این که براش مهم نبوده و زنگ هم نزده بهتره ی کم ادب بشه، مردا باید ناز کشیدن و عذرخواهی را بلد باشن، کسی که اینکارو بلد نیست یعنی برای طرف مقابلش ارزش قایل نیس 

اونقدر ک هرچی بیشتر از خودت بگذری و تو سختی براشون از یه مادر بهتر نقش بازی کنی و همیشه بعد هر اشتباهی زود کوتاه بیای و ببخشی خیانت ک دیگ جای خود داره و قابل بخشش نیست. اونوقت لطف رو با وظیفه اشتباه میگیرن و به خودشون اجازه ی هرجور رفتاری میدن اینجا باید یه بلایی سرش بیاری تا عمر داره زن بودنت رو دست کم نگیره 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
از همه انتظار همه رفتاریو داشته باش دیگه شوکه نمیشی از کاراشون ... من که حتی تولد بچه هم هیچی نداد . ...

دقیقآ

دلم میخواد مرده حسابش کنم

فکر کنم رفته اون دنیا دستش از این دنیا کوتاهه

الان روز دختر و روز کودک بود مثلآ

خرج مدرسه؟؟؟پول ثبت نام مدرسه؟؟

پول سرویس؟؟عین خیالش نمیاد

ولی من میتونم رازشونو برات بگم

چون علاوه بر اینکه خودمم روحیه مردانه دارم مطالعه روانشناسی زیاد داشتم

ببین کلا تنوع طلبن

ذاتشون زمین تا اسمون با خانوما و روحیاتشون فرق میکنه

بعضیا میتونن خودشونو تا حدی کنترل کنن بعضیا اصلا، مثلا یه دختر تو خیابون ببینن لخت تصورش میکنن! در این حد وضع بعضیا وخیمه.... 

بعضیا خیری از زندگی متاهلی ندیدن، مثلا خانوم غر میزنه، چه میدونم شلخته هس، و خلاصه اگه باب پسند اقا نباشه میره خیانت میکنه

در کل بخوام بگم منتظر بهانه هستن تا برن سمت این چیزا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دقیقآدلم میخواد مرده حسابش کنمفکر کنم رفته اون دنیا دستش از این دنیا کوتاههالان روز دختر و روز کودک ...

بهش زنگ بزنید بگید خب ...

قهرید شما؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

اونقدر ک هرچی بیشتر از خودت بگذری و تو سختی براشون از یه مادر بهتر نقش بازی کنی و همیشه بعد هر اشتبا ...

آوردم

ی بلایی سرش آوردم که تا قیامت ازم کینه داره

البته قسمت مهم مونده

هنوز به کسی نگفتم چه غلطی کرده

به زودی همه میفهمن

با مدرک و سند

ب نظرم داره لجبازی میکنه. بشین حرف بزن باهاش یا خودت برو پیش مشاور راهکار بخواه اگ میخوای زندگیتو حفط کنی. مگرن ک هرچی خودت کم رنگ بشی نقش ی خونه خراب کن پر رنگ‌ تر میشه تو زندگیتون. 

یا من یا هیچکس همون خودم
چی بگم؟؟؟باورم نمیشه بی مسئولیت بودولی نه این مدلیاصلآ ی ورژن بدی از خودش رو کرده

متاسفم که همچین چیزی تجربه کردین... 

واقعا اوضاع بدی شده خیانت از سمت اقایون خیلی زیاد شده