2777
2789
عنوان

خانواده ندارم

208 بازدید | 9 پست

بازم سلام راستش امشب مغزم داره منفجر میشه و دارم در مورد همه چی تاپیک میزنم دخترم ۲۰ سالمه و ی سوال من خانواده ندارم یعنی دارما از پیش بابام با مامانم فرار کردم یه جریاناتی پیش اومد با بابام که هیچ جوره راه برگشتی نیست بابامم ادم عقده ای و کلا ۱۷ سال زجر کشم کرد مادرم اسکیروفرنی داره این ۳ سالی ک زدیم بیرون وضع مالیمون خوب نیست اصلا اثاثای داغون خونه ی بد صد سال پیش  از اینایبم ک نون شب نداریم با سیلی سرخ میکنیم من خودن با هزارتا بدبختی هم خودم هم مامانم کار میکنیم ولی خب نمیرسونیم با ۱۴ تومن واقعا نمیشه چ برسه این وسطا مشکلم پیش بیاد راستش شاید خنده دار باشه ولی پسر خالن که ازم کوچیک تره با اینکه پسره ازدواج کرد نه که غمگین باسما نه منم دوست دارم یکی برام گل بیاره خواستکاری کنه قیافمم بد نیست دوست دارم خانواده امن داشته باشم برخلاف بابام ک خیری ندیدم کلا ولی خواستگاری بیارمش کجا فرضا یه ادمیم بود جهاز چی هزینه های هه چی بعد بگم بابام چی؟راسته همه میرن دنبال خانواده ؟این وسطا یه درصدم یکی پیدا شد منو گرفت فرض محال تا اخر عمرم میکوبه تو سرم هوووووف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون شب نداری ولی یه گوشی چندمیلیونی دستته و اینترنت داریخودتی

با گوشی معمولی و خط اعتباری هم میشه اومد نینیسایت

منم خیلی شبا نون شب نداشتم ولی میومدم اینجا...

تورو خدا دل نشکنید استارتر خودش کوه غصه است

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

کاش اگر نمی‌تونیم کمکی کنیم یا حتی حوصله ی هم دردی کردن و دلداری دادن هم نداریم حد اقل نمک روی زخم نباشیم 

اسی خدای تو هم بزرگه بیشتر تلاش کن برای بهتر شدن زندگیت راه های مختلفی رو امتحان کن امیدوارم یه مرد خوب و با شخصیت سر راهت قرار بگیره و خوشبختت کنه

نون شب نداری ولی یه گوشی چندمیلیونی دستته و اینترنت داریخودتی

گوشی چندمیلیونی؟

الان با ۳ میلیون هم میشه گوشی گرفت

ی طوری گفتی فکر کردم طرف با آیفون ۱۴ پیام داده😂

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی