2777
2789

به قولی دوستی که بالاتر گفته نمیشه گفت بهتر و بدتر

ولی بین این دوتا من انتخابم کامپیوتره مخصوصا که الان هوش مصنوعی پیشرفت کرده و خیلی چیزا رو به سیستمی شدن رفتن اگه رو مهارتت کار کنی جای پیشرفت زیاد داره

(باید جدا از دانشگاه رو مهارتت کار کنی چون شنیدم تو دانشگاه اونقدری که باید کار نمیشه)

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل فعالیت و اپدیت بودن و مهارت اموزی هستی حتما کامپیوتر

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من ارشد کامپیوتر دارم شغلم مرتبط با روانشناسی هست و قطعا بازار کار روانشناسی توی کشور ما خیلی بهتر و ...

کجاها بازار کار روانشناسی هست؟

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧