2777
2789
عنوان

با همچین شرایطی بله بگه بنظرتون

117 بازدید | 20 پست

خاهرم 21سالشه پارتنرش ک الان اومده برا خاستگاری 35خونه و ماشین هم داره شغله خیلی خوبیم داره 

ب شدت مرد خوش اخلاق خانواده دوست و منطقی 

از هیچ نظر کم نداره الان یکسالم هست ک با خاهرم هست 

الان ک اومده برای خاستگاری دوستاش هی بهش متلک میندازن ک ها فلانی سنش زیاده 

ولی خاهرم خیلی دوستش داره و براش مهم نیس چون اصلا نه از لحاظ چهره نه اخلاق هم نمیخوره تفاوت سنی ای داشته باشن 

ولی متوجه شدم ک خاهرم یکم ناراحت شده از طرز برخورده دوستاش و حس میکنم دودل شده 

ب نظره شما با همچین شرایطی ب مشکل میخورن؟

البته بگم ک همو خیلی دوست دارن و هیچ مشکله دیگه ای باهم ندارن 

۱۴ سال زیاده ها

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اختلاف سنی زیاد تو زندگی دردسر داره همو نمیفهمن 

الان رو نبین که دوساعت حرف میزنن یا چت میکنن 

توی زندگی و چالش‌هاش خودش رو نشون میده 

توی تصمیم گیری ها توی حس شاد بودن و حس درک شدن سر مسائل مختلف

والا منم ک میخواستم ازدواج کنم دوستام میگفتن شوهرت بچه اس😑😑ولی مگ اونا میخوان زندگی کنن

ولی خب ی موضوعی ک هست پسره خیلییی بی بی فیسه 

از این پسرایی ک 10ساله بدنسازی کار میکنن و بدنشونو ساختن ب قیافشون نمیخوره بیشتره 25داشته باشن هست 

من ب ابجیمم گفتم حس میکنم دوستات بهت حسودی میکنن

وقتی خواهرت بشه ۳۰ سالش 

ایشون شده ۴۵ سالش 

فکر نکنم بتونن باهم کنار بیان

هرچقذرم علاقه باشه و شرایط مالی 

سن مهمه .. باهم کنار نمیان فرق دارن مثلا این دوست داره موزیک تا ته زیاد کنه ولی اون دیگه سرش درد میگیره مثال از اهنگ 

یا خیلی چیزای دیگ خواهرت پر هیجانه

بنظر من خوب نیس

اختلاف سنی زیاد تو زندگی دردسر داره همو نمیفهمن الان رو نبین که دوساعت حرف میزنن یا چت میکنن توی زند ...

دهن بین ک نیست 

اتفاقا پسره رو خیلی دوست داره ولی دوستاش زیاد دخالت میکنن 

من گفتم شاید باعثه مشکله جدی ای بشه برا همین تاپیک زدم 

اختلاف سنی زیاد تو زندگی دردسر داره همو نمیفهمن الان رو نبین که دوساعت حرف میزنن یا چت میکنن توی زند ...

اخه الان یک ساله باهم هستن 

پسره خداروشکر خیلی منطقی هست 

اخلاقه خیلی خوبی داره 

فقط یکم رو حجاب حساسه اونم نمیگه چادر بپوش فقط میگه مانتو کوتاه نباشه وگرنه تو بقیه ی موارد هرچی ابجیم بگه همونه

وقتی خواهرت بشه ۳۰ سالش ایشون شده ۴۵ سالش فکر نکنم بتونن باهم کنار بیانهرچقذرم علاقه باشه و شرایط ما ...

دقیقا اصلا خوده آدم هر پنج سال علایق و اخلاق و خواسته ها و حوصله اش و اهدافش یه جور دیگه میشه حالا ببین جنس مخالف و یکی دیگه باشه و کل مسائل زندگی درگیر باشه 

ولی خب ی موضوعی ک هست پسره خیلییی بی بی فیسه از این پسرایی ک 10ساله بدنسازی کار میکنن و بدنشونو ساخت ...

خب دگ وقتی خودش دوسش داره نظر دوستاش فک کنم اولویت اخر باشه

وقتی شرایطش خوبه دگ چی میخواد

خدای نکرده بره با یکی ازدواج کنه ک هیچی نداره اخلاق نداره ولی ۲۲سالشه چه فایده داره فردا خواهر شما تو زندگی سختی میکشه نه دوستاش

منم دوستام میگفتن وای نکن سنش کمه فلانه فردا میره خیانت میکنه فلان میشه

ولی واقعا خودم دوسش داشتم و خداروشکر الان از زندگیم راضیم

با خواهرت حرف بزن ک دوستاش فک نمیکنم دلسوزش باشن🥲🥲

منم همسن خواهرشمام

خواهر منم با شوهرش ۲۰ سال تفاوت سنی دارن

اخه الان یک ساله باهم هستن پسره خداروشکر خیلی منطقی هست اخلاقه خیلی خوبی داره فقط یکم رو حجاب حساسه ...

عزیزم میگم که زندگی مشترک و زیر یک سقف بودن خیلی خیلی متفاوت از دوران دوستی و متفاوت از دوران عقد هست 

به نظرم حتما بهشون بگو مشاوره قبل ازدواج برن 

ان شاء اله هر چی خیرشون هست پیش بیاد 

قدیمها داشتیم از این اختلاف سنی زیاد و خب شنیدیم سختی‌های درک نشدن مرد با اختلاف سنی زیاد نسبت به زن 

البته بگم ها هر چند که داریم کسی پنج سال اختلاف سنی دارن و اصلا هم رو درک نمیکنن 

حتما مشاوره قبل ازدواج برن و ببینن نظر مشاور نسبت به تست روانشناسی  و اخلاقشون نسبت به هم چیه