2777
2789

وقتی که دو تا خانواده الکی لج میکنن و به هیچ صراطی مستقیم نیستن ولی به وصلت راضین پیشنهادتون چیه، کسی تو اطرافیانتون دیدین بره پیش دعانویس و خوشبخت بشن بعدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال اینا به خدا توکل کن بسپار به خودش اگه صلاحت باشه میشه...من چهار سال پای یه پسر موندم که خانوادم رضایت نمی‌دادن فک میکردم بدون اون نمبدونم...آخرش سپردم به خدا گفتم هر چی تو میدونی صلاحه همون بشع ...ازش جدا شدمو الان با یکیم که هاهوادمم دوسش دارن و صد برابر از اون بهتره و خدارشکر میکنم که اون نشد...

بضیا رفتن و جواب گرفتن برا خودم میترسم من و سپردم ب خدا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
منم خیلی

عصابم خورده اما

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
چرا

برا همین ازدواجو ناراضی بودنشون

چیکار کنیم به نظرت

خودم نمدونم باور کن همه چیز بهم ریخته

والا من ی دوستی داشتم از 15 سالگی دنبال شوهر بود. یکی کلا بدرد نمیخورد یکی اومد خاستگاری پشیمون شد اون یکی رو تو نامزدی دید بده خودش بهم زد 

ی مدت هی حرف از دعانویس و دعا و سرکتاب میزد بعد ب یک باره با ی ادم خوب اشنا شد و ازدواجم کرد چند وقت پیش الانم اوکیه