2777
2789

خودم بعد از بچه که الان یک سال میشه هی زمان با هم بودنمون کم و کمتر شد 

هرچقدر تلاش کردم که بشه نشد

مثلا برنامه گذاشتم با هم بریم رستوران برای سالگرد ازدواجمون دخترم خونه بابام بود ؛ همه ش میگفت بچه گناه داره ، زود بریم، هیچ حرفی نمیزد و همه ش بهم عذاب وجدان میداد که بدون بچه اومدیم 

یا خیلی وقتا بچه خواب بوده خونه مادرش گفتم بریم خونه برگردیم یا دور بزنیم قبول نکرده 

یا بچه خواب بوده زنگ زدم وقتم ازاده بیا دو نفری با هم باشیم نیومده

بعد هی به بهانه های مختلف جای خوابشو از من و بچه جدا کرد و ….

از طرفی هم معتاد کار و پول دراوردنه، تا لحظه اخری که مار باشه میمونه با اینکه دستمون به دهنمون میرسه و مثلا با لذت میگه فلان مشتری ساعت ۱۱ شب فلانقدر کارت کشید خوب شد سرکار بودم 

خلاصه این شد که دیگه از هم جداییم، یه سری اخلاقای خاص و بد هم داره و الان فکر میکنم دیگه حسی نیس

شما چی؟ کاش بشه از نگاه و سوال  اطرافیان نترسم، کلا قیدشو بزنم سبک زندگی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرم باید بسازی چون خیلیا هستن شوهراشون کار نمیکنن هرروز خونه ور دلشونن دیگ زد شدن از دستشون 

بنظر من پیشرفت پول مهم تر اگ داستان خیانت نباشه و هنوز دوست داشت باشه

سعی کنن محبت و توجت  بیشتر کنی ببین واکنشش چیه

طبیعیه بچشو بیشتر دوس داره

کارشو بیشتر دوست دارا 

وقتی تا ۱۲ شب مارو تنها میزاره بچم انقد دلش تنگ میشه تو خونه ک همه ش ناله میکنه بریم بیرون ولی نمیاد یه پارک ببرتش بچه شو دوس داره؟ 

فقط عاشق کارشه بچه هم بهونه س ک طرف من نیاد 

منم اینجوری شدم نمی‌دونم چرا دیگه شوهرم برام مهم نیس خیلی سرد شدم حوصلشوو ندارم زیاد حرف بزنه عصبانی ...

شوهرم یه کارایی میکنه منو سنگ رو یخ میکنه خیلی وقتا 

من خیلی دلیل دارم جالبه که شما نمیدونی چرا 

کارشو بیشتر دوست دارا وقتی تا ۱۲ شب مارو تنها میزاره بچم انقد دلش تنگ میشه تو خونه ک همه ش ناله میکن ...

شما حق داری ناراحت بشی 

عشقو محبت باید دو طرفه باشه 

سیاست و درخواست و کشش از یک طرف باعث افسردگی و خشم شما و دورتر شدن ایشون میشه

حس بدی پیدا نکن 

و تو تمام تلاشتو کردی که بیشتر وقت بگذرونید اون نخواسته  ازین به بعد بجاش به خودت برس اهنگ گوش بده 

تایمای که بچه خوابه ورزش کن روحیت عوض میشه 

اونم مشغوله کاره عیبی نداره 

شوهرم یه کارایی میکنه منو سنگ رو یخ میکنه خیلی وقتا من خیلی دلیل دارم جالبه که شما نمیدونی چرا

همییییشه منو بخاطر بچه ها دعوا میکنه 

اگه خوب باشن ک بچه های خودشن اذیت کنن من بد تربیت کردم