2777
2789

پسرداییم زنگ زده دعوت کرده میگه سالگرد دوستیمونه تالار گرفته.ولی فامیل اینا خیلی کم میرن ن مامانم میره ن خاله هام.بنظرم خنده داره‌خب اونونگه داره عقد کنن تالار جشن بگیره.الان دختره ن باباش میدونه ن خانوادش میاد.تنهایی میاد ب تالار.ادمم خیلی کم....برم یانه‌

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچی شبیه پارتیه برید خوش بگذرونید

والا دوتا داداشن هرماه ی جشنی میگرن ماهم همش کادو میدبم.درحالیکه من هنو ی جشن نگرفتم ک اونا هم متقابل کادو بیارن‌‌تا الان چن میلیون براشون کادو بردم دبگ بسه بنظرم

هر جا شادی باشه. باید رفت. 

می خوای یه شب به دور از دغدغه ها خوش باشی.....

چه اشکال داره....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
شوخیه؟؟-

ن بخدا.خودم ریختم پشمام مونده‌فامیل مسخرش میکنه تصمیم گرفتیم نریم توتالار همون دوسه نفر باشن😬😬

من میگم ملت پولدارن بگین نه. بفرما. بخدا چن روزه میرم خرید ۸۰ درصد مردم شیک و لاکچری پوشن. تعدا خانومایی ک ماشین دارن از مردا بیشتره. انگار فقط من و تعدادی کمی از مردم واقعا نمیرسونیم

خیلی مضخرفه 

چی می زنه پسر داییت 

لابد انتظار کادوهای لاکچری هم داره

والا طرف ما اگه کسی این کارو کنه هیچ کس هیچ کس نمیره

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
خانواده دختره خبر نداره؟؟؟این چه مدلشهدختره چجوری راضی شده؟؟؟

اره خانوادش نمیدونن خودشم ۱۵سالشه فقطو فقط مامانش میدونه ک دوس پسر داره.نمیدونم مامانش میاد یانه‌۲ساعته جشن اونم عصر

اون وقت دوس پسر من ،منو فالو نکرده میگه کسی نفهمه چشم مون بزنه😐😔😒😕

سم خالصه😂😂😂

خدایی باور کردی حرفش و🤦‍♀️🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست