2777
2789
عنوان

چه چیزی شما رو از بقیه متمایز کرده

1170 بازدید | 105 پست

بیاید بگید دوستای خوبم🥰

احساس خاص بودن دارید؟دلیلش چیه؟چقدر به خودتون افتخار می کنید؟چقدر به خودتون اهمیت می دید؟یا شاید هم نمی دید؟بیاید دور هم بهش فکر کنیم😍این خیلی کمک کننده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق خیلی گوهم منو از همه متمایز کرده اخلاق خاصی دارم لامصب

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن. شاید دلم برای ادم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اون موقع داشتم چرا.خیلی...

ریدن کامل به زنگی خودم و دیگران 

تا حالا مثل ودم ندیدم 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))

من ۱۶ سالمه و برخلاف هم سن و سالام تا حالا با هیچ پسری نبودم ،حتی با پسری تا حالا چت هم نکردم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

من بسیار زیاد و شش دونگ ، عاشقانه خودم رو دوست دارم ؛ اولویت خودم هستم ؛ حواسم به خودم هست ؛ 

نظر دیگران و افکار و عقائد و حرف ها و رفتارهاشون واسم مهم نیست پس به ندرت ناراحت میشم و این نشون دهنده ی اهمیت بالایی هست که به سلامتم میدم .

من تنها کسی هستم تا همیشه با خودمم 

پس تنها فرد خاص زندگیم خودمم  ؛ بسیار به خودم افتخار میکنم ؛ با هیچکس توی رقابت نیستم . توی لحظه زندکی میکنم و ازش لذت میبرم . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
آدم معمولی هستم از هر لحاظ

هممون وجه تمایز و نقاط قوتی داریم🤩فکر کن پیداش کن

اگه همه واقعا یه جور و به قول شما معمولی بودن همه دنیا خیلی خاکستری می شد قبول داری؟

من بسیار زیاد و شش دونگ ، عاشقانه خودم رو دوست دارم ؛ اولویت خودم هستم ؛ حواسم به خودم هست ؛ نظر دیگ ...

چقدر دوست داشتم این طرز فکرت رو

ادما میانو می رن

تویی که تا آخرین نفس قراره تو این تن زندگی کنی

پس باید مراقبش باشی

و در قبالش مسئولی😉😊

نمیدونم تا حالا بهش فکر نکرده بودم من فکر میکنم من یه آدم کاملا عادی و معمولیم با یع قلب خیلی مهربون که حتی بذ دشمن خودم را هم نمیخوام یه مادرم که با اینکه یه بچه فوق شیطون داره اما از تنبیه بدنی استفاده نمیکنم و خیلی با پسرم رفیقم  و عاشقشم یه آدم مسئولیت پذیر که تو هر شغلی باشم بهترین نسخه از خودم هستم  من عاشق کمک کردن به دیگرانم

من خودم خیلی ادم تلاشگری هستم😇اگه کاری رو شروع کنم حتما تمام توانم رو می ذارم تا به نحو احسن به پایان برسونمش

و بابت این اراده به خودم افتخار می کنم

ولی بیشتر از اون به داشتن خدایی می نازم که هرکجا بهش رو انداختم دستمو گرفته🥲😍