2777
2789
عنوان

وای بچه ها از بس قسط داریم خسنه شدم هیچی پول نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 31 پست
وای نه خیلی سنگین میشه چهار ده میگیره هشت و نیم قسط ثابت بقیشم میدیم کغازه های مواد غذایی که ماه قب ...

عزیزم خدا کمکتون کنه انشاالله.اگه میتونی غذای خونگی درست کن بفروش مشتری داره

قسطه چی میدین....ما فقط اجاره میدیم و خورد وخوراک خیلی معمولی هیچ قسطی هم نداریم .....خیلی چیزا رو ح ...

حقوقتون چنده ما ۱۴

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا کمکتون کنه انشاالله.اگه میتونی غذای خونگی درست کن بفروش مشتری داره

شغل دارم اونم خرج خوردو خوراک بچه ها میشه یا دیر پول میدن

خیلیا این جورین عزیزم

فقط امیدوارم اوضاع خوب شه مردم خیلی دارن سختی میکشن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
میدونم عزیزم‌منظورم منبع درآمد دیگه ای بود تا راحت تر طی کنی

نیست تو شهر کوچیکم و تمام وقتم پرمیشه اگه شهر بزرگ بودم هزارتا ایده داشتم

وای نه خیلی سنگین میشه چهار ده میگیره هشت و نیم قسط ثابت بقیشم میدیم کغازه های مواد غذایی که ماه قب ...

نه میگم مثلا این ماه قسط بدین 

ماه بعد ندین یکم نفس بکشین

ماه بعد دوباره همون مبلغ یک‌ماهو بدین (نه که دوبرابر)

فک‌نمیکنم برای یک‌ماه به ضامن زنگ بزنن یا پیام بدن اینجوری قسطا دیر تر تموم میشه ولی وسطش تنفس دارید

من پیش اومده برام قسط ندادم هرماه

نه میگم مثلا این ماه قسط بدین ماه بعد ندین یکم نفس بکشینماه بعد دوباره همون مبلغ یک‌ماهو بدین (نه که ...

میدونم چیمیگی ولی ممکنه ضامن بخپاد وام بگیره بعد بره استعلام بگیره میگن فلانی انقدر بدهی داره باد باید ما بدهیمونو صفر کنیم تااون وام بگیره میشه قوز بالا قوز

نه میگم مثلا این ماه قسط بدین ماه بعد ندین یکم نفس بکشینماه بعد دوباره همون مبلغ یک‌ماهو بدین (نه که ...

خب عزیزم وقتی این ماه قسط نده بعد ماه یعد یکی بده و بعد ماه بعدش نده و ...... قسط عقب افتادش زیاد میشه (مثلا اگر ۶ تا قسط بده ۶ تا قسط هم نداده )و بعد از ۲ تا قسط عقب افتاده اولین کاری که میکنن پیام میدن به ضامن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

عزیزم الان تقریبا اوضاع ۷۰ درصو مردم همینه ،چه اونی که ۱۰ میگیره چه اونی که ۵۰ میگیره چون اکثر حقوق ها میره برای قسط 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم الان تقریبا اوضاع ۷۰ درصو مردم همینه ،چه اونی که ۱۰ میگیره چه اونی که ۵۰ میگیره چون اکثر حقوق ...

نه دیگه پنجاه با ده هیچوقت یکی نمیشه