2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واریکوسل داشتن اسپرمشون ضعیف بود ...نه نداریم هنوز

چقدر شبیه همیم منم ندارم همسرم الان درست ۱ سالو ۷ روزه عمل کرده😂 دیشب بی بی زدم منفی شد، شد ۳ سالو ۱۱ ماه دیگه خسته شدم میخوام زبون بگیرم ببینم واسه ای وی اف میره اسپرم همسرم ضعیفه واگرنه من سالمم و هر ماه فولیکول هم دارم دوتا یکم تنبلی دارم ولی با قرص اوکی میشه ولی این همه ساله یه بار نشده اون اسپرم تخمکو بگیره😅

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر شبیه همیم منم ندارم همسرم الان درست ۱ سالو ۷ روزه عمل کرده😂 دیشب بی بی زدم منفی شد، شد ۳ سالو ...

بعد عمل وضعیت اسپرمش بهتر نشده ؟من خودمم تنبلی تخمدان دارم 

لا إله إلّا اللّه
😢😢😢چ علایمی داشت ؟

راستی مال همسر منم قرمز شده بود داشت مو در میومد منم با موچین مینشستم اون موهای که رو بخیه در اومده بودو میکندم ولی نترس چیزی نیست حالا بازم به دکترش نشون بده زنگ بزن مطب علائمشو بگو اگه نیاز بدونن میگن بیا ببینیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد عمل وضعیت اسپرمش بهتر نشده ؟من خودمم تنبلی تخمدان دارم

نه والله ۳ ماهم بعد عمل دارو خورد بعد کلا شد ۶ ماه که رفت آزمایش داد یعنی ۶ ماه بعد عمل اصلا تغییر نکرده بود یکی دوتا بود که اصلا به چشم نمیومد و واسه دکترا تغییر حساب نمیشد بازم دارو دادن ۲ ماهم اونطور خورد یکم تغییر کرد ولی بازم میگفتن تحرک رو به جلوش کمه دیگه نمیدونم چیکار کنم والله بعضی اوقات میگم شاید خدا دلش نمیخواد بده شاید ای وی اف هم برم بدتر قرض بکنه تو دلمم فکر کاشت میکنم از خدا میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه والله ۳ ماهم بعد عمل دارو خورد بعد کلا شد ۶ ماه که رفت آزمایش داد یعنی ۶ ماه بعد عمل اصلا تغییر ن ...

شوهر من تحرک و مورفو صفر هستن ....الآنم دارو میخوره ماه بعد بریم آزمایش ببینیم تغییر کرده ....تا میتونم بهش تقویتی میدم کنار داروهای دکتر ..‌شما هم تقویتش کن باز انشالله بهتر میشه

لا إله إلّا اللّه
ببین الان دوباره چک کردم خیلی هم قرمز نیست

خب دیگه چیزی نبست نگران نباش مال همسر منم اونطور بود خودش خوب میشه چون مو میخواد در بیاد اونطور میشه حالا دونه های چرکی هم میزد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من تحرک و مورفو صفر هستن ....الآنم دارو میخوره ماه بعد بریم آزمایش ببینیم تغییر کرده ....تا میت ...

انشالله عزیزم خدا زحماتتونو هدر نکنه و شمارو همزمان صاحب یک پسر و دختر خوشگل بکنه آمین 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40