2777
2789

تومقاطع بالاتروفقط الویت بچه هام بودن کارفرمام خیلی اصرارمیکردکه حیف نرومن توپست بانک مرکزی اونجاکارمندبودم چندسال تاحامله شدم دیگه گفتم نمیام دوماه طول کشیدتاصاحبکارم راضی بشه چون ازاستان برام تقدیرنامه فرستاده بودن خیلی باارباب رجوع رفتارم خوب بودهرکی گیربودمیومدپیشم باصبروحوصله کارشونوراه مینداختم خانم صابحکارم خیلی میخواس قانعم کنه که بمونم ولی قبول نکردم قراربودبرادکتری هم بخونم ولی خب ترجیحم بچه هاوتربیتشون بودمن توفامیل خیلی ازدختراولم تعریف میکنن دومی که هنوکوچیک بعضی بچه هارومیبینم به حدی لوس ان که حالم بدمیشه بعضی مادرافک میکنن اگه هرچی بچه خواس دراختیارش بزارن توهرجاحرف بچه هاباشه دیگه سنگ تموم گذاشتن این بچه هانه تنهادرست تربیت نمیشن بلکه نتیجه عکس میده بچه بایدمستقل ودلسوزوباادب بارش اورد7سال اول کودکی دوران مهم نظم قانون تمیزی همه چی نگیدبچه اس خشت دیوارروازاول هرجوربچینی همونجوری تابالامیره اگه کج چیدی دیگه محال بتونی درستش کنی بچه بایدبتونه باهمه بچه هاتعامل وکناربیادحسودوخسیس نباشه همه برمیگرده به اموزش توخانواده زورگووقلدرنباشه که حرف حرف خودش باشه 

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

عزیزم ان شاء الله موفق باشی 

دقیقا درسته. با محبت و مهربونی باید کار درست رو بهش یاد داد 

گاهی اینکه میگن بچه تا هفت سالگی امیره اشتباه برداشت میکنن 

فکر میکنن یعنی هرکار کرد اشکال نداره 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شاغلم و خیلی برای ترییت بچه هام ارزش قائلم، امیدوارم همیشه از زندگی راضی باشی چون رضایت از زندگی ...

منم بچه هام یکم ازاب وگل دربیان دومی مخصوصامیخوام دوباره برم دنبال هدفام ولی میگم فعلاایناواجبن

درست اما ارتباطی به تحصیل و شغل مادر نداره

مادرکه خانه داربیشترمیتونه وقت بزاره چراربط نداشته باشه

با وجود کار کردن هم می شه بچه رو درست تربیت کرد. همیشه به مامانم افتخار کردم که هم سر کار می رفت و ه ...

بایدصدتو بزاری همه نمتونن همزمان باهم

عزیزم چجوری تربیتش کردی مهربون و حسود نیست باید چیکار کنیم

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم
عزیزم چجوری تربیتش کردی مهربون و حسود نیست باید چیکار کنیم

بایداموزشش بدی من ازهمون یه سالگی بهش میگفتم مثلاخوراکیاتوبه دوستات بده محال جایی بچه باشه تعارف نکنه به همه میده حتی غریبه هابه مرورزمان بایدهی بگی تاملکه بشه بایه بارتاثیرنداره