2777
2789
عنوان

علایم بعد از انتقال جنین

609 بازدید | 10 پست

بچه ها فقط اومدم توی سایت که بهتون بگم خواههش میکنم به علائم بعد از انتقال توجه نکنین،سه بار انتقال جنین داشتم هر ۳بار علائمم یکسان و عین هم بود و دقیقا علائم قبل از پریودم بود اما دوبار اول منفی و بار سوم به لطف و خواست خدا مثبت شدم،دکترم خانم منصوره علیرضایی بود که از اینجا دستشونو میبوسم برای دست خیری که دارن.بچه ها فقط به این نکته توجه کنین اگرر مشکل ارثی تیروئید مثل انتی تی پی او بالا دارین یا بیماری های خود ایمنی دیگه حتما سرم ivigبزنین اینو هیچ دکتری بمن نگفت و فقط از تجربه ی گروه ها فهمیدم و به اصرار خودم رفتم پیش دکتری ک برام تجویز کنه چون هر دکتری زیر بار نمیره.دکتر ایمنولوژی باید برین.خدایاشکرت یا صاحب زمان ❤️

عزیزم بعد چندسال خدابهتون هدیه داده؟؟؟مشکلتون چی بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه انشاالله که صحیح و سلامت بغلش کنی. منم ۴بار انتقال دادم منفی متاسفانه تی پی او بالا داشتم که اصلا توجهی بهش نکردن.

دوبار اول که واسم انتقال دادن بدون اینکه ازمایشات ایمنی واسم بنویسن دفعه سوم خودم رفت پیش ایمونولوژی که واسم ازمایشات ایمنی نوشت و فهمیدیم تی پی او بالا دارم ک گفت دکتر زنانت دارو میده .

دکتر زنانم یه قرص داد گفت روز سوم انتقال نصفی بخور بازم منفی .

دفعه چهارم ک اصلا همون قرص هم ندادن گفتن لازم نیست.

۳تام دکتر عوض کردم

مبارک باشه انشاالله که صحیح و سلامت بغلش کنی. منم ۴بار انتقال دادم منفی متاسفانه تی پی او بالا داشتم ...

تهران دکتر زرنانی رفتم،دکتر عسگرانی هم شنیدم خوبه،اگر مشکل داری حتما برو سرم رو بگیر 

مبارک باشه انشاالله که صحیح و سلامت بغلش کنی. منم ۴بار انتقال دادم منفی متاسفانه تی پی او بالا داشتم ...

پريدانازول داد؟ اونو ايمونولوژيست با دوز بالا بده مشكت حل ميشه