من ب شوهرم اعتماد کامل دارم هیچ مشکلیم نداریم، همشم وقتایی ک خونس باهمدیگه تو گوشیش هستیم وقتاییم ک میخاد بخابه گوشیشو میده بمن چون من اینستا ندارم از اینستاش استفاده کنم و فیلم ببینم ،خلاصه امشبم داشتیم بگو بخند میکردیم و تو اینستاش بوذیم یهو دیدم ی دختره این استیکرو فرستاذ (استوری شوهرمو ریپلای زد)🔥😍...با شوهرمم دیدیم ولی جوابشو نداد منم چیزی نگفتم چون پیج شوهرم بازه و ۱۵هزار فالور داره و پیجش کاریه دوباره بعد ۱۰دقیقه باز همون استوریشو ریپلای زد این استیکرو فرستاد(🙂)شوهرمم گف دختره خل شده باز زد حذفش کرد اینبار واقعا حالم گرفته شد اصلا اونقدر ناراحت شدم سرمو از گوشیه شوهرم دراوردم و فقط ب صورتش خیره بودم ... شوهرمم تو اکسپلور بود بعد ۱۰دقیقه نگام کرد گفت میدونم چرا گرفته ایی ولی بقران ب جوونیم قسم نمیشناسمش ،منم هیچی نگفتم چون واقعا بهش اعتماد دارم ... باز بعد ی ربع ی عکس از ی ماشین فرستاد(شوهرم کارش با ماشینه )شوهرمم بهم نشون داد بعد پیامشو حذف کرد و کلا مسدودش کرد جلوی چشمم ،دید هیچی نمیگم گقت :۲روزه تو تمام پست های قبلیم کامنت گذاشت ن جوابشو دادم ن لایکش کردم اصلا نمیشناسمش (شغل شوهرم مردونس کامیون داره)بعد واقعا بغض داشتم بعد بهم همچیو نشون داد گفت بقرلن مجید بخدا ب روح پدرم من ب این دختر ربطی ندارم منم گفتم منک چیزی نگفتم شوهرمم گقت آخه دختره ج...ده ببین داره زندگیمونو خراب میکنه من اگه ریگی ب کفشم بود پیاماشو بهت نشون میدادم ؟بهت میگفتم؟اصلا ب این دخترا رو میدم؟
منکه ب شوهرم مثله چشمام اعتماد دارم چون اهل اینکارا نیست تو بیوی شوهرمم با اینکه پیجش کاریه این استیکرو هم گذاشته (❤💍)
چقد بعضیا بی غرورن واقعا میگم انقدر الان دلم پره از همجنس خودمممممم وقتی میدونس این مرد متاهله اینهمه الکی پیام دادن نداشتتتت وقتی شوهرم حتی جوابشو نمیداد این ادامه میداد متنفرممممممم متنفرمممممممم متنفرممممممممممممم از اینجور آدماااااااا دلم اندازه ی دنیاااااا پرهههههه اگه شوهره منم مثلا خراب بازی درمیاورد یدرصد بمن نشون نمیداد یا از همون دیروز جوابشو میداد اونوقت ی زندگی میپاشید اونوقت چی میشد واقعا؟🥺🥺شوهرم کلی بغلم کرد حرف زد تا یذره اروم شم اما فقط ب ظاهر تونستم خیالشو راحت کنم تا بخابه اما نمیتونممم اروم شم دلم میخاد دختره رو خفهههه کنممم یچیزی بگین اروم شمممممم 🥺🥺