2777
2789
عنوان

پزشکی قبول شدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2287 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشگاه

رتبه 

تراز 

منطقه تو بگو

مبارک باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اووو😂اره برونگرام میتونم زود دوست پیدا کنم

دیگه چه بهتر ...

خوبیش اینجاست که مثلا دوستاتم تو دانشگاه باشن میتونی خبر از استاد و ...بگیری و از قبل آماده باشی ...

من اصلا سر این مسائل خیلی با ترم بالاییامون اوکیم 😅و واقعا خوبه ...

سنم نمیرسه

با در نظر گرفتن طبیعی بودن احساست  واقعا ادم ناشکری هستی    بنظرم اول به تفریحت برس حسابی خستگی در کن    اگر خانواده ات از نظر مالی دست و بالشون خیلی باز نیست سر کار برو پس انداز کن دوران دانشجویی دستت باز باشه     از طرفی دروس ترم اول رو ار میدونی چراغ خاموش پیش خوانی کن

با در نظر گرفتن طبیعی بودن احساست واقعا ادم ناشکری هستی بنظرم اول به تفریحت برس حسابی خستگی در ک ...

ناشکر که خب من رتبم از انتظارم بدتر شد 🙂😂

ولی اینایی که گفتین درسته

ممنون

ایشالله موفق باشی منم دقیق اومد همین یدونه رو قبول شدم

مرسی عزیزم 

فدای سرت 🤍

من اگه نیمسال دو بودم شاید حتی علاقه مند به یه بنده خداییم نمیشدم و هیچوقت باهاش ارتباط نمیگرفتم 😂در این حد نیمسال میتونه تاثیر گذار باشه 😂حالا اگه سال قبلش به جای ۵ تا سوال غلط یا شاید کمتر نزده میذاشتمشون همکلاسیش میشدم 😂دنیا ابنجوریه 🥴

همدان19709660منطقه یک تهرانم

مبارک باشه 

اخه تاپیک قبل گفتی قبول نشدی

نفهمیدم 

همدان قبول شدی یا تهران.ازاد یا دولتی 

یه سوال دیگه

ازمونای کانونو رو شرکت‌کردی؟به نظرت تاثیر داست؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮