خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
با در نظر گرفتن طبیعی بودن احساست واقعا ادم ناشکری هستی بنظرم اول به تفریحت برس حسابی خستگی در کن اگر خانواده ات از نظر مالی دست و بالشون خیلی باز نیست سر کار برو پس انداز کن دوران دانشجویی دستت باز باشه از طرفی دروس ترم اول رو ار میدونی چراغ خاموش پیش خوانی کن
ایشالله موفق باشی منم دقیق اومد همین یدونه رو قبول شدم
مرسی عزیزم
فدای سرت 🤍
من اگه نیمسال دو بودم شاید حتی علاقه مند به یه بنده خداییم نمیشدم و هیچوقت باهاش ارتباط نمیگرفتم 😂در این حد نیمسال میتونه تاثیر گذار باشه 😂حالا اگه سال قبلش به جای ۵ تا سوال غلط یا شاید کمتر نزده میذاشتمشون همکلاسیش میشدم 😂دنیا ابنجوریه 🥴
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮