2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم 😭

213 بازدید | 15 پست

سلام بچها من چندوقت پیش درد در ناحیه سینه داشتم

سونو سینه دادم گفتن توده هیپواکو داری تو دوتا سینه بعدش پیش جراع بردم گف س ماه بعد سونو بده اما الان بازنگران شدم کارم شده گریه🥲

کسی تجربه داشته؟ 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گریه؟ توده هات خوشخیمه. اگه بدخیم یا مشکوک بود سریع میفرستادنت نمونه برداری. من ۵ تا توده دارم خ ...

میشه بگید ویتامین ای ۴۰۰  در هفته چن تا بخوریم؟

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

چرا گریه؟ توده هات خوشخیمه. اگه بدخیم یا مشکوک بود سریع میفرستادنت نمونه برداری. من ۵ تا توده دارم خ ...

ازمنم گف ظاهرشون خوش خیمه ولی باز بردم پیش جراع اونم 

پیگیری کن س ماه بعد سونو بده و ویتامین داد رژیم غذاییت چطوره عزیزم؟ یا سینت تغییر شکل داده یاچی

رژیم‌غذایی رعایت کن مثلا نوشابه چای پررنگ‌کافئین کاکائو قهوه اینا نخور

سردیجات استفاده نکن مگر با مصلح اون بعدش اینکه وسط غذا آب نخور

قرص ویتامین ای و امگا ۳  و قرص گل مغربی برای کیست سینه خوبه

البته اینا برای کیست سینه خوبه ک‌خوش خیمه توده شما نمدونم ک این‌رژیم‌ها براش خوبه یا ن

والا من سه چهارروز درمیون میخورم. گاهی هم یادم میره دیرتر میخورم 😆

یعنی هفته ای دو تا؟

بعدش دوز ش ۴۰۰ است یا ۲۰۰

لطفا بگید

دکترتان  گفت ک ویتامین ای ۴۰۰ چن وقت یکبار بخوریم

ازمنم گف ظاهرشون خوش خیمه ولی باز بردم پیش جراع اونم پیگیری کن س ماه بعد سونو بده و ویتامین داد رژیم ...

نه عزیزم تغییر شکل نداده. گاهی درد دارم فقط. رژیم غذاییم اینه که کافیین زیاد مصرف نکنم و شیرینی جات زیاد نخورم. همین. ببین توده های خوشخیم تغییر ماهیت نمیدن و بدخیم نمیشن جای نگرانی نداره اصلا. فقط دردسرش دردشونه

نه عزیزم تغییر شکل نداده. گاهی درد دارم فقط. رژیم غذاییم اینه که کافیین زیاد مصرف نکنم و شیرینی جات ...

ازتوام توده. هیپواکو هستن؟