2777
2789
عنوان

معلمای سایت از شغلشون راضی هستین

112 بازدید | 11 پست

از حقوق؟ساعت کاری؟راضی این؟

برمیگشتین عقب همین شغلی بر میداشتین دوباره؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

سلام عزیزم.واسه خانما شغل مناسبیه ساعت کاریش خوبه ۲۴ ساعت در هفته موظف باید برداری یعنی ۴ روز ۶ ساعت واسه معلمای متوسطه.ولی خب معلمای ابتدائی ۵ روز در هفته هستن.حقوقش کمه متاسفانه با توجه به سرو کله زدن با دانش اموزان امروزی و اینکه همش طر پایی در حال تدریس موقع امتحانات هم کارا زیاده ورقه تصحیح کردن.....

سلام عزیزم.واسه خانما شغل مناسبیه ساعت کاریش خوبه ۲۴ ساعت در هفته موظف باید برداری یعنی ۴ روز ۶ ساعت ...

ممنونم

شما معلمین؟

حقوق معلمی دبیرستان بهتره یا ابتدایی؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله .من دبیرستانم .دقیق نمی دونم ولی بنظرم ابتدائی بیشتره اخه ساعت کاریشون بیشتره

میتونم حقوق شمارو بدونم؟ و اینکه هفته ای چند جلسه میرین؟

من با ۲۲ سال سابقه تو منطقه محروم دریافتیم ۱۷ تومنه

بعد ببخشین یه سوال دیگه ، معلم چه درسی هستین؟

برای هفته ای دو جلسه حقوقتون اینقدر هست یا کل هفته؟

ریاضی.واسه یک ماه.حقوق ماهیانه میدن

نه میدونم ،منظورم اینه که هفته ای دو روز میرین واسه دبیری؟یا چند تا مدرسه میرین و کل هفته میرین که حقوقتون این قدر هست؟

نه میدونم ،منظورم اینه که هفته ای دو روز میرین واسه دبیری؟یا چند تا مدرسه میرین و کل هفته میرین که ح ...

هعته ای چهار روز.مدرسه تعداد کلاسا و رشته ها زیاد باشه سااعتت تکمیل میشه.واسه کسی که تازه استخدام میشه حقوقش شاید بین ده تا دوازده تومن باشه

هعته ای چهار روز.مدرسه تعداد کلاسا و رشته ها زیاد باشه سااعتت تکمیل میشه.واسه کسی که تازه استخدام می ...

ممنون زحمت کشیدین