2777
2789
عنوان

یک ماه و نیمه عقد کردم

447 بازدید | 14 پست

تقریبا یک ماه و نیمه عقد کردم ولی نمیدونم چرا اصلا مثل بقیه تازه عردسا شور و شوق ندارم😑

شوهرمو خیلی دوست دارم دلم همش براش تنگ میشه

و همیشه هم آرزوم بوده زودتر ازدواج کنم ولی الان که ازدواج کردم هیچ حسی ندارم حتی موقع رابطه ... هم اونقدر که باید لذت نمیبرم البته شاید چون رابطه سطحی داریم اینطوریم نمیدونم

ولی حس میکنم یا افسرده هستم یا دارم افسرده میشم چیکار کنم؟😔

عزیزم طبیعی این چیزها خودتو سرگرم کاری بکن تا باشوهرم‌برو بیرون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه منم اولش که نامزد کرده بودم خیلی بی حس و خنثی بودم حتی با خودم فکر میکردم انگشتر و وسایل رو پس بدم انگار نه انگار ولی دلمم واسش تنگ میشد ولی الان خیلی دوسش دارم 

قاضی خداست ...
طبیعیه منم اولش که نامزد کرده بودم خیلی بی حس و خنثی بودم حتی با خودم فکر میکردم انگشتر و وسایل رو پ ...

من هنوز عقد نکردم دقیقا اینجوریم ک باهاش خوشبخت نیشم یا ن البته اینکه خانوادم ناراضی ان هم بی دلیل نیس حسم 

داغونم اصلا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
طبیعیه منم اولش که نامزد کرده بودم خیلی بی حس و خنثی بودم حتی با خودم فکر میکردم انگشتر و وسایل رو پ ...

اره من حتی یه بار بهش گفتم شاید ما آدم زندگی هم نیستیم که انقدر بی حسم خیلی ناراحت شد من باز دلم شکست کلی گریه کردم معذرت خواستم

ولی واقعا نمیدونم چرا اینجوریم فکر میکردم اگه ازدواج کنم آدم خوشحال تری میشم

ولی اصلا هیج حسی ندارم

شما بعد چند وقت اوکی شدین؟ رابطه مون سطحیه به نظرت اگه کامل رابطه داشته باشیم حسم زیاد میشه؟

من هنوز عقد نکردم دقیقا اینجوریم ک باهاش خوشبخت نیشم یا ن البته اینکه خانوادم ناراضی ان هم بی دلیل ن ...

چرا مخالفن؟؟اگر اخلاق و رفتار و شغلش خوبه و حمایتت میکنه و پشتت هست این فکرارو نکن بچسب به زندگی انشالله خوشبخت میشین

قاضی خداست ...
همش بیرونیم ولی اونجا هم بهم خوش نمیگذره😔

ازشوهرراضی الحمدالله ببین افسردگی فقط خودتو مشغول ی کاری کن تو خونه ی آرایشگاه اگه تومحل دارید بلدی اصلاح کنی بروحتما فکر و خیال یکی ازسردشدن اززندگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چرا مخالفن؟؟اگر اخلاق و رفتار و شغلش خوبه و حمایتت میکنه و پشتت هست این فکرارو نکن بچسب به زندگی انش ...

میگن ت لیاقتت بیشتر از ایناس و ب بقیع فک‌کن کلا بهم زدن همه چیو

خوبه اخلاق و رفتارش خداروشکر دستش ب دهنش میرسع 

موندم چ کنم ب خانوادم گوش کنم یا اون

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اره من حتی یه بار بهش گفتم شاید ما آدم زندگی هم نیستیم که انقدر بی حسم خیلی ناراحت شد من باز دلم شکس ...

چند وقت که با هم باشید بیشتر هم بهش وابسته میشی هم بیشتر دوسش داری البته میگم بستگی به اخلاق و رفتارش داره 

رابطه خیلی تو عشق و علاقه تاثیر داره ولی اینکه بگی بزار سریع وارد رابطه کامل بشم تا بیشتر عاشق هم باشیم کااااملا اشتباهه شاید خدای نکرده خوب از آب در نیومد اونوقت غصه بکارتتم اضافه میشه به دردات.عشق اگر عشق باشه همون رابطه سطحی ام پایدار نگهش میداره

قاضی خداست ...
میگن ت لیاقتت بیشتر از ایناس و ب بقیع فک‌کن کلا بهم زدن همه چیوخوبه اخلاق و رفتارش خداروشکر دستش ب د ...

خب گیریم درست بگن و تو لیاقتت بیشتر از اینا باشه از کجا معوم ولش کنی و یکی درخوره لیاقتت گیرت بیاد؟؟؟میگی اخلاقش خوبه دستش به دهنش میرسه عاشقته آدم مگه دیگه چی میخواد؟؟به طمع ماشینه بهتر یا خونه زندگیه بهتر اگر واقعا میبینی پسر خوبیه زندگیتو خراب نکن 

بلخره هر کسی یه مشکلاتی تو زندگیش هست که با خودش میگه من لیاقتم ببیشتر بوده ولی دلیل نمیشه همه چیزو با هم بخوایم 

من تو زندکیت نیستم خودت خانمی بسنج ببین طرفت چجوریه و حرف خانوادت تا چه حد منطقیه بعد تصمیم بگیر

قاضی خداست ...
خب گیریم درست بگن و تو لیاقتت بیشتر از اینا باشه از کجا معوم ولش کنی و یکی درخوره لیاقتت گیرت بیاد؟؟ ...

بخدا انقد فشار رومه فکرم کار نمیکنه حرفاتون همه درسته اما موندم چ کنم حتی نمیزارن دربارش حرف بزنم و کلا میکن اسمش نیار

ینی موندم چ کنم الان چ درسته چ غلط😞