2777
2789

بچها خواهش میکنم تبلیغات نباشه من چند هفتس پولامو جمع کردم یه ضدلک بخرم جون صورتم پر لک و جای و جوشه واقعا چیزی رو مصرف کنید که براتون نتیجه داشته باشه دعاتون میکنم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم کمرم و شونه هام پر لک هست جدیدا بدتر شدم 

اصلا اعتماد ب نفس ندارم برم باشگاه دیروز رفتم عطاری یه کرم بهم داد اسمش ادیب هست قیمتش هم ۷۸ بود فک‌کنم حالا دوباره زدم ببینم چجوره

من ترتینوئین خریدم.ارزونم هست.تازه دارم استفاده میکنم.صورتمو صبح و شب میشورم و آبرسان میزنم.ماسک سفیده تخم مرغ و آبلیمو میزنم.اون ضدجوش هم مبزنم.فعلا نمیدونم چه پیش میاد.

یه روز خوب میاد

من ترتینوئین خریدم.ارزونم هست.تازه دارم استفاده میکنم.صورتمو صبح و شب میشورم و آبرسان میزنم.ماسک سفی ...

منم ترتینوئین خریدم 6 شب ازش استفاده کردم اولش خوب بود پوستو روشن میکنه ولی بعدش به شدتتتتتتت پوست رو خشک میکنه ینی الان 4 شبه روغن کرجک و ابرسان و مرطوب کننده میزنم بازم خشک و پوست پوست شده خیلی بد شده