2777
2789
عنوان

ی دوستی داشتم مامانش

137 بازدید | 7 پست

نمیزاشت کاره خونه مثل جارو کردن و اینارو انجام بده کم پیش میومد میگفت مامانم میگه شوهر کنی خونه خودت انقد کار هست انجام بدی 

بعد من مامانم خونه ۸۰متری رو میداد جارو کنم اونم چی باید فشار میدادم جارو برقیو که قشنگ هرچی رو فرشه جمع کنه بعدش چنان کمردردی میگرفتم که نگو

حالا اومدم خونه خودم ی خونه ۴۵متری جارو میکنم انگار تیر زدن به کمرم 

مامانم مثلن فک میکرد میخام از زیر کار در برم

هعی روزگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونت کلا۴۵متره؟اهل کجای

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

۸۰متری زیاد بوده ینی ؟ 

وقتی داری تو یه خونه ای زندگی میکنی نمیشه ک تو فقط بخور بخواب باشی هرکسی باید مسئولیتی رو گردن بگیره 

من پسرم ۷سالشه ولی یسری مسئولیتا بهش میدم در حد سنش تا فقط مصرف کننده بار نیاد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیز دلم کمر دردت به خاطر ضعف عضله های کمرته  باید ورزش کنی پس فردا بخوای بچه دار بشی نابود میشی 

خونه ما ۲۵۰ متره من به راحتی جارو میکنم اون که هیچ تا حالا ۱۰ بار حسینیه ۵۰۰ متری رو جارو زدم شاید بعد دهمین بار یکم کمرم گرفت بعد ۳۰ دقیقه خوب شد 

خودتو تقویت کن