cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 عنوان راه راخت برای رفتن از ایران با مدرک لیسانس ولی بدون آیلتس 66 بازدید | 9 پست چیه بچه ها اطلاعات دارین "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔 1403/07/20 | 18:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی خب حداقل با چقدر میشه؟ "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
homo_academicus عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3577 قبرس شمالی میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :)
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 قبرس شمالی رایگانه تحصیلش؟ "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
آریل_آ عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 405 ترکیه، روسیه، فکر کنم مجارستان هم بشه، تو اینستا سرچ کنی اطلاعاتش هست. کره جنوبی هم یه بورسیهای داره. و اگه خیلی هزینه داری بکنی فرانسه .
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 ترکیه، روسیه، فکر کنم مجارستان هم بشه، تو اینستا سرچ کنی اطلاعاتش هست. کره جنوبی هم یه بورسیهای دار ... مرسی عزیزم ن میخوام بدونم چجوریه ب فکر باشم پولامو جمع کنم یا فقط دلار بخرم "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
homo_academicus عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3577 رایگانه تحصیلش؟ نه چرا فکر کردی با به لیسانس و بدون نمره زبان قراره رایگان تحصیل کنی؟؟؟؟؟؟ میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :)
cinderellaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2862 نه چرا فکر کردی با به لیسانس و بدون نمره زبان قراره رایگان تحصیل کنی؟؟؟؟؟؟ خب چرا عصبلنی میشی سوال شد 😅چون یسری کشورا رایگانن "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
homo_academicus عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3577 خب چرا عصبلنی میشی سوال شد 😅چون یسری کشورا رایگانن اونا رزومه قوی میخوان مثل آلمان نه اینکه حتی یه نمره زبان هم نداشته باشی میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :)