2777
2789

چیه بچه ها اطلاعات دارین 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی

خب حداقل با چقدر میشه؟ 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبرس شمالی

رایگانه تحصیلش؟ 

ترکیه، روسیه، فکر کنم مجارستان هم بشه، تو اینستا سرچ کنی اطلاعاتش هست. کره جنوبی هم یه بورسیه‌ای دار ...

مرسی عزیزم ن میخوام بدونم چجوریه ب فکر باشم پولامو جمع کنم یا فقط دلار بخرم 

رایگانه تحصیلش؟

نه چرا فکر کردی با به لیسانس و بدون نمره زبان قراره رایگان تحصیل کنی؟؟؟؟؟؟ 

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :) 

نه چرا فکر کردی با به لیسانس و بدون نمره زبان قراره رایگان تحصیل کنی؟؟؟؟؟؟

خب چرا عصبلنی میشی سوال شد 😅چون یسری کشورا رایگانن

خب چرا عصبلنی میشی سوال شد 😅چون یسری کشورا رایگانن

اونا رزومه قوی میخوان مثل آلمان نه اینکه حتی یه نمره زبان هم نداشته باشی 

میخواستم بخاطر حسودام ناراحت باشم ؛ یادم اومد اونا حتی یه سفر هم نمیتونن بیان به کشوری که من مهاجرت کردم :)