2777
2789

ما یه مستاجر داریم امسال ساله دومه که تو این خونست پارسال همسایه ها ازش شاکی بودن نمیخاستیم تمدید کنیم اینقد زنه اه و ناله کرد که حامله ام نمیتونم جابجا شم  گفتم گناه داره  با شرط و شروط باهاش تمدید کردیم ولی باز دوباره باعث اذیت بقیه میشه میگن خیلی سروصدا داره بد دهنه کبوتر داره دائم رو پشت بومه همش با خانمش درگیره تو کوچه فحش میده امروز جمعه بود رفتیم دم در شوهرم باهاش حرف زد میگه به خاطر خانمت تمدید کردم اگه ادامه بدی مجبورم بلندتون کنم جواب میده چهار دیواری اختیاری بعد چیز تو دهن زنی که بخاطرش باهام تمدید کردی الانم از قرار دادم مونده هیچ غلطی نمیکنی با شوهرم درگیر شد خدارو شکر به خیر گذشت شوهرم خیلی ارومه ولی وقتی رو به خانمش همچی حرفی زد یهو گر گرفت کسی نمیدونه اگه شکایت کنیم میتونیم بلندشون کنیم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت کنید میتونید زودتر از موعد بلندش کنی چون راضی نیستین

میگه از قرادادم موندهدنمیتونید

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
یه کاغذ بنویس توش همه اینارو بنویسید بدید همسایه ها امضا کنن ببرید شکایت کنید شاید کاری کردن براتون

اره فکر کنم اینجوری باونم

طفلک زنش

اره زنش خیلی مظلومه