سلام من امروز پنج روزه عمل انحراف بینی کردم حالا امشب متوجه شدم بالای بینیم سمت چپ(درست کنار استخون یا همون قوز بینی)اندازه یه عدس زده بیرون ...خیلی نگرانم چکارکنم من ؟صبر کنم یا برم پیش دکترم؟؟؟؟آرامش ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستان اگه کسی تجربه ای داره بگه خواهشا من فعلا به دکترم دسترسی ندارم تقریبا پنج روز دیگه نوبت دارم برم پیشش دعا کنید چیزی نباشه چون واقعا موقع عمل خیلییییی بهم سخت گذشت تازه یکم آروم شده بودم
هزینه ش چقدر شد؟عمل با بی هوشی بود؟منم دکترا بهم گفتن باید انحراف بینی مو عمل کنم منم مثل شما با دهان نفس می کشم سخته..ولی باز از نتیجه ش میترسم ..یا خودم میگم من الان به این وضعیت عادت کردم اگه عمل کنم و نتیجه خوبی نگیرم و نفس کشیدن م ازاین سخت تر بشه چی.
الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
هزینه ش چقدر شد؟عمل با بی هوشی بود؟منم دکترا بهم گفتن باید انحراف بینی مو عمل کنم منم مثل شما با دها ...
عزیز من بیمارستان تامین اجتماعی رفتم هزینه ای پرداخت نکردم ...واسه من سه روز اول خیلی سخت گذشت ولی همین ک تامپونای داخل بینیمو در آورد راحت شدم...الان هنوز نمیتونم نفس بکشم بینیام کیپن ...طول درمان طولانی داره شش ماه تا یکسال...
واسه من سه روزه اول خیلی درد داشت ک بعدن فهمیدم بخاطر فشار تامپونای داخل بینیم بود...تا ده روز باید کامل استراحت کنی ولی طول درمان طولانی داره و باید خیلی مراقبت کرد