یاسیتون مدیر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 عنوان بیاید کمککک ثبت نام پیام نور | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست بچه ها من باستان شناسی دولتی قبول شدم دوسش ندارممییخام برم پیام نور اما پیش ثبت نامش زمانش رفته😭کسی میدونه باید چکارکنم ثبت نامم میکنن؟؟؟؟؟؟ 1403/07/20 | 16:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3934 من ک ازشون پرسیدم گفتن برو بهمن بیابعد که آز دانشگاه دولتی سوال کردم گفت چون روزانه آوردی و میخای نر ... وای میگم تماس های تورو جواب داد ؟؟من هرچی زنگ زدم جواب نداد ن میگم نپرسیدی ساعت های کلاس های پیام نور چطوره؟؟
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 وای میگم تماس های تورو جواب داد ؟؟من هرچی زنگ زدم جواب نداد ن میگم نپرسیدی ساعت های کلاس های پیام نو ... نه من حضوری رفتم .برو حضوری قشنگ سوالاتو بپرس
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 وای میگم تماس های تورو جواب داد ؟؟من هرچی زنگ زدم جواب نداد ن میگم نپرسیدی ساعت های کلاس های پیام نو ... رفتی بپرسی ؟ من واقعا استرس دارم
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3934 رفتی بپرسی ؟ من واقعا استرس دارم ن بابا رفتم مدرسه اول ک ناامیدم کرد فردا میخام حالا اونجا برم
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 ن بابا رفتم مدرسه اول ک ناامیدم کرد فردا میخام حالا اونجا برم ببین نرو پیام نور ؛ من رفتم گفت ما نمیدانیم شاید محروم باشید میتونید پیام نور ثبت نام کنیدباید برید دانشگاه دولتی بپرسید بگید ما اگه رشته دولتی ک آوردیم رو ثبت نام نکنیم بجز روزانه ها؛ پیام نور رو هم محروم میشیم یا ن؟؟؟
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 ن بابا رفتم مدرسه اول ک ناامیدم کرد فردا میخام حالا اونجا برم
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3934 ببین نرو پیام نور ؛ من رفتم گفت ما نمیدانیم شاید محروم باشید میتونید پیام نور ثبت نام کنیدباید برید ... فک نکنم پیامنور محروم شب از دولتی محروم میشی
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 فک نکنم پیامنور محروم شب از دولتی محروم میشی نمییدونم آخه یکی از کارکنای آموزش پیام نور بهم گفت برو دولتی بپرس امسال قانون جدید زدنمنم از دانشگاه دولتی دورم هنوز نرفتم بپرسم ازشون
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3934 نمییدونم آخه یکی از کارکنای آموزش پیام نور بهم گفت برو دولتی بپرس امسال قانون جدید زدنمنم از دانشگاه ... آبیجم میگه آره دولتی محروم میشی ولی این مصوبه فقط برای دولتیاس پیام نورو آزاد ن
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 آبیجم میگه آره دولتی محروم میشی ولی این مصوبه فقط برای دولتیاس پیام نورو آزاد ن اره ولی یکی از کارکنای دانشگاه آزاد خبرمرگش بهم گفت محرومی نمیتونی بهمن بیای پیام نور برا همین میترسم 😭😭خونمون هم خیلی از دانشگاه دولتی دیره ک برم سوال کنم تلفن هم جواب نمبدن
موزاعظم عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 3934 اره ولی یکی از کارکنای دانشگاه آزاد خبرمرگش بهم گفت محرومی نمیتونی بهمن بیای پیام نور برا همین میترس ... دانشگاه دولتی شهرمنم خیلی دوره دو ساعت فاصلس فک نکنم محروم شی از آزاد برا دولیتیه دیگه چی کار ب آزاد دارن
یاسیتون مدیر استارتر عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 179 دانشگاه دولتی شهرمنم خیلی دوره دو ساعت فاصلس فک نکنم محروم شی از آزاد برا دولیتیه دیگه چی کار ب آزاد ... من ک آزاد نمیرم .پیام نور میخام