baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 عنوان یعنی اینماه تخمک گذاری دارم 220 بازدید | 22 پست من چندوقته اقدامم برا بارداری ،ماه قبل یه بسته ال دی خوردم (البته مجبوری و به پیشنهاد دکترم) حالا میخواستم ببینم اینماه ممکنه من تخمک گذاری داشته باشم؟ گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 1396/08/10 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 تروخدا اگه کسی میدونه بهم بگه،،من خودم اولین بار بود که ال دی خوردم گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 یه جایی خوندم که اگه کسی ال دی بخوره تا دوسه ماه ممکنه تخمک گذاری نداشته باشه گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 مگه با پریود منظم هر ماه تخمک آزاد نميشه؟ چرا ازاد میشه ولی من تنبلی تخمدان دارم و جایی خوندم که بعداز مصرف ال دی چندماه ممکنه طول بکشه تا برگزدی به چرخه طبیعی تخمک گذاری و پریودی واقعی گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8891 چرا ازاد میشه ولی من تنبلی تخمدان دارم و جایی خوندم که بعداز مصرف ال دی چندماه ممکنه طول بکشه تا برگ ... آها، خوب عزیزم از کیت استفاده کن اگه دیدی هاله انداخته، برو سونو بده تا مشخص بشه
vivaz عضویت: 1392/09/06 تعداد پست: 2262 یه جایی خوندم که اگه کسی ال دی بخوره تا دوسه ماه ممکنه تخمک گذاری نداشته باشه من به خاطر مسافرت قرص ضد بارداری خوردم، ماه بعدش هم باردار شدم
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 کسی نیس راهنمایی کنه گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 آها، خوب عزیزم از کیت استفاده کن اگه دیدی هاله انداخته، برو سونو بده تا مشخص بشه آره اینم پیشنهاد خوبیه ،حتما همین کارو میکنم گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 من به خاطر مسافرت قرص ضد بارداری خوردم، ماه بعدش هم باردار شدم واقعا؟؟یعنی منم امیدوار باشم که اینماه هم شانس بارداری دارم گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است
آینیس عضویت: 1394/02/23 تعداد پست: 8891 واقعا؟؟یعنی منم امیدوار باشم که اینماه هم شانس بارداری دارم اوه مورد که بعد قطع قرص حامله شدن فورا، فراوونه
zahra_ronika96 عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 193 فقط وقتی قرص میخوری باردار نمیشی بعد پری اگه قرص نخوری باردار میشی،ولی تنبلی تخمدان باشه نمیدونم دیگه
baharenaranj مدیر استارتر عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 344 اره، تازه یک فولیکول سایز 18هم داشتم روز سیزدهم مرسی عزیزم از اینکه جواب دادی گاه زخمهایی که بهپا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است