2777
2789
عنوان

یعنی اینماه تخمک گذاری دارم

217 بازدید | 22 پست

من چندوقته اقدامم برا بارداری ،ماه قبل یه بسته ال دی خوردم (البته مجبوری و به پیشنهاد دکترم) حالا میخواستم ببینم اینماه ممکنه من تخمک گذاری داشته باشم؟

گاه زخمهایی که به‌پا داشته ام زیرو بم های زندگی را به من آموخته است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با پریود منظم هر ماه تخمک آزاد نميشه؟ 

چرا ازاد میشه ولی من تنبلی تخمدان دارم و جایی خوندم که بعداز مصرف ال دی چندماه ممکنه طول بکشه تا برگزدی به چرخه طبیعی تخمک گذاری و پریودی واقعی

چرا ازاد میشه ولی من تنبلی تخمدان دارم و جایی خوندم که بعداز مصرف ال دی چندماه ممکنه طول بکشه تا برگ ...

آها، خوب عزیزم از کیت استفاده کن اگه دیدی هاله انداخته، برو سونو بده تا مشخص بشه 

آها، خوب عزیزم از کیت استفاده کن اگه دیدی هاله انداخته، برو سونو بده تا مشخص بشه 

آره اینم پیشنهاد خوبیه ،حتما همین کارو میکنم

من به خاطر مسافرت قرص ضد بارداری خوردم، ماه بعدش هم باردار شدم 

واقعا؟؟یعنی منم امیدوار باشم که اینماه هم شانس بارداری دارم