2777
2789
سلام. خانومای محترم به نظرتون قبل از اقدام به بارداری لازمه دندونامونو به دندانپزشک نشون بدیم؟ من دندونای عقلم کشیدنی هستن ولی چون درد ندارم حیفیم میاد بکشمشون. اگه تو زمان بارداری دندونامون مشکلی داشت می تونیم پر کنیم یا بکشیمشون؟
معمولا بهتر هست که قبل از اقدام به دندانپزشکی مراجعه کنید. من خودم دندان درد نداشتم ولی چند پوسیگی مختصر بود که دندانپزشکم آنها را ترمیم کرد تا بعد مشکل ساز نشوند. چون پس از بارداری بهتر است به دندانپزشکی مراجعه نکنید.
Lilypie First Birthday tickers
بله حتما
یکی از کارهایی که همه خانم ها قبل از اقدام باید انجام بدهند مراجعه به دندانپزشکی و ترمیم و چک کردن مشکلات دندان و لثه است . چون دندانها در دوران بارداری خیلی در معرض پوسیدگی و خرابی هستند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو باران جان و تمام دندونات رو چک کن.
من رفتم اما از بدشانسیم دکتر متوجه به عصب رسیدن یه دندون نشد. چندوقت پیش تو 5 ماهگی دندونم درد گرفت. برای عصب کشی تو اون موقعیت هم هزینه دوبرابر بود و هم حساسیت کار بالا. دکترمم گفت انجام ندی بهتره. خلاصه درد ساکت شد و من به خدا توکل کردم تو این سه ماه باقیمانده دندونم دووم بیاره و دوباره درد نگیره.
یوسف می دانست تمام درها بسته اند اما بخاطر خدا به سوی درهای بسته دوید و درها برایش باز شد...
اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد، دنبال درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست...