2777
2789

من ازمون قلم چی داشتم امروز صبح بابام منو صبح رسوند بهم پول و بلیط اتوبوس داد گفت بعد آزمون خودت برگرد منم دیگه رفتم ازمون دادمو و گوشیمو سایلنت کردم و آزمون تموم شد منم برگشتم کلی هم راهش طولانیه. تو ایستگاه اتوبوس گوشیمو درآوردم دیدم مامان بابام چندین بار زنگ زدن. زنگ زدم مامانم گفت بابات یهویی یه کار براش بیرون پیش اومده گفته بزار دنبال اینم برم الان جلو در مدرسس. منم گفتم وا من تو اتوبوسم چرا خبر ندادین؟ 

حالا بابام برگشته خونه میگه تو پیچوندی رفتی پی خراب بازیات من رفتم جلو در مدرسه همه دوستاتت اونجا بودن. اصلا تلفنم از عمد جواب ندادی 😭 دلم خیلی شکسته بابام ادم زیاد سخت گیری نبود نمی‌دونم چرا این حرفارو زد الانم قهره 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی دیده?

نه بابا مگه کاری کردم که چیزی بیینم از مسیر مدرسه عین اسب تا ایستگاه پیاده اومدم تازه زودتر از خودش رسیدم مدرسه 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

منم امروز آزمون قلم چی داشتم 

مامانم سر جلسه زنگم زده بود نشد جواب بدم

بعدم که خواستم برم خونه زنگ زدم بابام گف بیا فلان جا من یه خورده جلو ترش وایساده بودم بعد که اومد غر زد😑

هیییی روزگار

غصه نخور عزیزم میگذره

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.