2777
2789
کلا مرد باشه تو جمع ک اصلا حرف نمیزنه یه جوری نگاه میکنه ک همه میگن ولش کن نمیفهمه .بهش میگم مثلا ای ...

نمی دونم چی بگم عزیزم 

گفتم شاید مثل مادرخدا بیامرز من هست ، تو مجلس خواستگاری خیلی خوب مهمانداری می کرد ولی در مسایل مربوط به بله برون هیچ حرفی نزد و ساکت بود، اون مسایل رو سپرده به برادرم

من مامانم تحصیلات نداره تا راهنمایی خونده فرهنگ اجتماعش یکم پایینه خاستگار و اینا میاد تو جمع زیاد ح ...

دهه شصتی ها ربطی نداره
شاید حس میکنه حرف خاصی نداره بزنه
پدرت فکر کنم بیشتر حرف میزنه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مهمه من خودمو با دوسال پیشم مقایسه میکنم خیلی آگاه تر شدم قبلنا میگفتم تحصیلات مهم نیس ولی واقعا مهمه و اگه موقعیتش برام باشه تا دکتری هم ادامه میدم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

چون نظرات ،روحیات. و تفکرات کسی که درس میخونه ،با اونیکه نخونده فرق میکنه 

اگر هیچکدوم از اینا هم نباشه ،ممکنه اونیکه ک درس خونده ب اونیکه نخونده ،حس برتری داشته باشه و این تو زندگی اذیت کننده میشه

بابام فوت شده خیلی سال پیش

خدا رحمتشون کنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چون مهمه من خودمو با دوسال پیشم مقایسه میکنم خیلی آگاه تر شدم قبلنا میگفتم تحصیلات مهم نیس ولی واقعا ...

میشه نظراتو کامل بخونی راجب مادرم نوشتم یه راهی جلو پام بزاری ؟؟؟

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

تحصیلات تضمین کننده زندگی مرفه و ثروتمند شدن نیست واقعا

ولی باید قبول کنیم کسی که چندین سال از عمرش توی محیط آکادمیک و آدم‌های آکادمیک میگذره، ناخودآگاه نوع رفتار و تفکرات و پرستیژ اجتماعیش تغییر میکنه

البته که همیشه استثنا هم وجود داره.

تحصیلات باعث بیشترشدن علم وآگاهی میشه حالا یه سری ها ازش استفاده میکنن یه سری ها هم نه .

میشه نظراتو کامل بخونی راجب مادرم نوشتم یه راهی جلو پام بزاری ؟؟؟

خاک شد آنکه بر این خاک زیست ✨️

لزوما تحصیلات ربطی به ذات و شعور نداره 

تحصیلات و مدارج بالا و بروز بودن خیلی خوبه 

ولی شعور و شخصیت کسی رو نمیسازه 

دیدم دکترهایی که واقعا  بیشعور و بیشخصیت بودن 

در کنارش پاکبان بی سوادی دیدم که از نظر فرهنگ شخصیت خیلی بالا بوده 

تحصیلات لازمه ولی مهم نیست 

فرهنگ و شعور به نظرم خیلی مهم هست 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی