2777
2789

بایننس. یه بازی ساخته مثل ناتکوین میتونی سکه جمع کنی . خیلی آینده داره . همون اول هزارتا سکه میده .

وصل حساب بایننست میشه و مستقیم کوینها میرن تو حساب بایننست . قیمتش کمه کم هر سکش ارزشش از ناتکوین و داگز بالاتر خواهد بود .

فقط هم باید از طریق لینک دعوت بری وگرنه نمیتونی وارد شی.

با v p n معمولی هم باز نمیکنه متاسفانه شرایط شرکت توش سخته یه مقدار.

دوستان حتما این ایردراپ جدی بگیرید. این مثل پروژه های رمکی اشغال نیست چس تمن بندازه دست هر کاربر. این مال بایننسه نمیاد اعتبار خودشو خدشه دار کنه .بهتون منبع میدم هم اگه خواستید

بایننس خیلی کم ایردراپ میده ۳ سال یه بار میده . ولی همون یه بارم که میده دیوانه وار سود میده به هر کاربر . سال ۲۰۱۹ یه ایردراپ راه اندازی کرد به اسم twt به هرکاربر نفری ۳۰۰۰ twt تا داد موقعی که لیست قیمتش رسید به ۱ دلار .  

شرکت این ایردراپ یسخته چون ای پی خیلی از کشور هارو مسدود کرده با v p n . ایرانی هم راه نمیده . حساب بایننس هم لازم داره موقع واریز توکن مستقیم واریز میده تو بایننست

دوستان که میخان فعالیت کنن پی ام بدن بهم بهشون یاد میدم چجوری میشه فعالیت کرد. 

تو تلگرام بهم پی ام بدین یا درخواست بدین توضیح میدم.

در زمن الان یه کمپین هم گذاشته اوسه کسایی که حساب بایننس خودشون به رات وصل کنن داگز رایگان اهدا میکنه.

سوالی هم داشتید دخدمتم.

این آیدی تلگرام من

@shoreshy2

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

تبلیغ این جا ممنوعه.

۲ روز پیش هم به شما گفتم ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.