2777
2789

هیچی والا. روتین هم فقط در حد یه پن شستشو و ابرسان و ضد افتاب.

هیچی مثل ورزش و شاد بودن واسه پوست خوب نیست

یه مدت استرسم بالا بود غصه خوردم پوستم داغون شد. بعد دوباره خودنو به زور سرپا کردم پوستم کم کم خوب شد

الهی به امید خودت...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی میخوام ازین پودرای کلاژینو صورتی بخرم ولی شک دارم. میترسم بدنم تنبل بشه دیگه خودش کلاژن نسازه

منم میخوام بخرم ولی چون صفرا ندارم یکم دودلم،، کلا از سی به بالا کلاژن سازی کم میشه

منم میخوام بخرم ولی چون صفرا ندارم یکم دودلم،، کلا از سی به بالا کلاژن سازی کم میشه

اره خیلی کم میشه من الان ۳۲ سال و نیمه هستم قشنگ میفهمم پوستم اون سفتی قبل سی سالگی رو نداره

ولی کلا من هیچ حرکتی رو پوستم نمیزنم  خواهرم ده ساله بوتاکس میکنه الان قسمت بالای ابروش خیلی بدشکل شده حالت افتادگی پیدا کرده بود و یه جوری ناهموار شده بود مجبور شد با فیلر صاف و صوفش کنه 

الهی به امید خودت...  

برلک پوستی چیکارکنیم. من ک تا حالا کاری انجام ندادم ۳۱ سالمه  . چروک هم یه خط اخم سطحی دارم. ولی برا لک و خال نمیدونم چیکارکنم یبار خال برداشتم بالیزر باز دراومد 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالته که یه چروک ریز رو پیشونیت افتاده فقط؟؟؟؟ من از همون ۲۲ سالگیم زیر چشمم چروک ریز داشته

عزیزم 37،دورچشمم هم بخندم چروک میشه، ای وای سنت کمه باید روتین شروع منی، حقیقتا من زیاد ارایش نمیکردم 

اره خیلی کم میشه من الان ۳۲ سال و نیمه هستم قشنگ میفهمم پوستم اون سفتی قبل سی سالگی رو ندارهولی کلا ...

اره دقیقا منم پرسیدم میگه بوتاکس وژل بعد یه مدت پوست فلج میشه میوفته شل میشه،، باید ادم چیکارکنه دیگه خیلی بده

برلک پوستی چیکارکنیم. من ک تا حالا کاری انجام ندادم ۳۱ سالمه . چروک هم یه خط اخم سطحی دارم. ولی برا ...

ضدلک مارک خوب بگیر، یه دکتر داخلی هم برو ببین وضعیت کبدت چطوره،، 

عزیزم 37،دورچشمم هم بخندم چروک میشه، ای وای سنت کمه باید روتین شروع منی، حقیقتا من زیاد ارایش نمیکرد ...

عزیزم من الان ۳۰ سالمه ولی میگم از همون ۲۲ سالگیم یادمه چروک ریز داشتم الانم که ۳۰ شدم همون چروک ریز ها هستن و یکمم خط خنده دارم