2777
2789

کسی رو میشناسم که همسرش بهد از ۳۰ سال شایدم بیشتر خیانت روشده(یارو خیلی وقتبوده که این کاره بوده ولی زرنگ بوده و چون سنی ازش گذشته بوده و مومن طور هم بوده همسرش شک نمی‌کرده) .بالاخره که خیانت رو میشه توسط بچه هاش ،بعد از چند وقت درگیری و اینا ،همسرش می‌بخشد ش . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیبخشیدم.سخته برام تصورشم چه برسه به تجربه کردنش

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
من به همسرم همون روز اول گفتم هرطور باشی کمکت میکنم ولی یه بار هم خیانت نمیبخشم حتی یه ثانیه هم نمیم ...

واقعا سخته .ولی اینا سنی ازشون گذشته و به خاطر بچه هاشون و اینکه پشتی هم نداره موند  .

تازه همسرش پزشک از آدمای معتبر شهرمون هست و با پدرم همکار . 

من بودم نمیبخشیدم.سخته برام تصورشم چه برسه به تجربه کردنش

خیلی سخته .

الان مشکل اینجاست که خانمه کوتاه اومده ولی مرده پررو شده و به بهانه ایی دعوا راه میندازه .

حالا ما میگیم طلاق بگیر یا اجازه بده طرف با همون شخص ازدواج کنه و بره .هر وقتم شما میخواید مثلا مهمونی و اینا بیاد که ابروتون حفظ شه . 

جالبه که خانمه که با این ارتباط داشته ،همسر داشته ولی با اون اختلاف داشته .الان بعد از لو رفتنشون زنه از همسر اولش جدا میشه و بعد از این قضیه ،شوهر این خانمه هم شروع میکنه به اذیت کردن .

ما هم میگیم این بهانه هست از قصد داره این کارها رو میکنه ولی زنه گوش نمیده . 

خیلی سخته .الان مشکل اینجاست که خانمه کوتاه اومده ولی مرده پررو شده و به بهانه ایی دعوا راه میندازه ...

اینبا دست پس زدن و با پا پیش کشیدن و نمیپسندم.خانم بخاطر آرامش روان و اعتماد سلب شده ش باید جدا شه.

چون آقا داره عینا از این بخشش سوء استفاده میکنه و متوقعه.درصورتی که اون باید الان شرمنده باشه.مردی که بعد۳۰سال زندگی مشترک،یکی دیگه رو ترجیح بده و دست از هوا و هوس و غریزه ی حیوونیش نکشه مفت هم باشه گرونه.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
جالبه که خانمه که با این ارتباط داشته ،همسر داشته ولی با اون اختلاف داشته .الان بعد از لو رفتنشون زن ...

خب پس بازیشه.این مردا رو باید نقره داغ کرد

اینبا دست پس زدن و با پا پیش کشیدن و نمیپسندم.خانم بخاطر آرامش روان و اعتماد سلب شده ش باید جدا شه.چ ...

ما هم همینو میگیم بهش . میگه کی ازمن نگه داری میکنه سر پیری . من میگم این طوری تو داری ازش نگه داری میکنی در صورتیکه تنها باشی آزاد هستی و راحت حداقل دیگه اعصابت راحته .

ممنون از راهنماییتون . پس بهش حتما میگیم که این کارو بکنه

.چون یکم ترسیده بودم که نکنه راهنمایی بدی بهش بکنیم ولی دیگه مطمئن شدم .

ما هم همینو میگیم بهش . میگه کی ازمن نگه داری میکنه سر پیری . من میگم این طوری تو داری ازش نگه داری ...

بهش بگو اگه پیرم بشی اونم پیر شده.اونموقع جفتتون نیاز به کمک و نگهداری دارید و نمیتونید کاری در حقه هم انجام بدید.موقع پیری اولاد به داد ادم میرسه نشدم کلی سالمندان و مرکز نگهداری هست.شما هم مثه بقیه.بالاخره اینم مرحله ای از زندگیه.ولی حالا که جوونی چرا باید جوونیتو حروم کنی؟