2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن عیبه ایا

189 بازدید | 17 پست

بچه ها سر این موضوع شدیدا فشاری هستم از وارد رابطه شدن محیطی که توش هستیم کوچیکه 

من نمیتونم به طرفم بگم بچه طلاقم و اگه بدونه مادرم کار میکرده چی؟ حسابی خورد میشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم خیلی خار و بدبخت هستم🤦‍♀️ حس میکنم نمیتونم به خانوادم افتخار کنم و اگه اون پسر از یه خانواده حسابی باشه چی؟ 

خیییلی بده تاوان خانوادتو پس بدی و از دوست داشتن کسی اجتناب کنی

نه گلم چرا عیب باشه؟  پدر و مادرت با هم تفاهم نداشتن یا هر چیزی چه ربطی به تو داره؟ اصلا اونا نتونستن درست انتخاب کنن دلیل نمیشه این موضوع باعث سرخوردگی و درگیری فکری تو باشه 

نه گلم چرا عیب باشه؟ پدر و مادرت با هم تفاهم نداشتن یا هر چیزی چه ربطی به تو داره؟ اصلا اونا نتونست ...

درسته... اینکه یه ادم شدیدا عوضی رو تو زندگیم راه داده بودم و حسابی سر ایل و طایفم منو خراب میکرد بی تاثیر نیست برا این احساسم

همش میگفت فک و فامیل من دکتر و مهندس هستن فامیلای تو هیچی نیستن به هم نمیخوریم😑

خیلی ببخشید این ح..روم زاده همینجور ۵ سال بازیم داد

درسته... اینکه یه ادم شدیدا عوضی رو تو زندگیم راه داده بودم و حسابی سر ایل و طایفم منو خراب میکرد بی ...

اصلا برات مهم نباشه بنداز دور دیگه هم بهش اهمیت نده بیخیالش باش یهو یه می‌بینی یکی اومده تو زندگیت که تنها چیزی که براش مهمه خودتی اینو من واقعا تو زندگیم بهش رسیدم 

این حرفا برا قدیم بود که طلاق خییییییلی کم اتفاق میفتاد و عیب میدونستن

الان دیگه از بس زیاد شده دیگه کسی بچه طلاق بودن طرف براش مهم نیست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من خودمم بچه طلاقم نه عیب نیست اصلا چرا انقد اعتماد به نفست کمه و اینو عیب بزرگی میبینی ؟

نمیدونم واقعا‌‌‌.‌‌.. شاید واسه اینه ۵ سال با ادمی بودم که سر اینکه فامیلای خودم دکتر هستن و فامیلای تو هیچی نیستن همش تحقیرم میکرد... البته اون موقع بچه طلاق نبودم

اینجوری تو مغزم رفته انگار🤦‍♀️

خیلی سعی میکنم باهاش کنار بیام🤦‍♀️

اصلا برات مهم نباشه بنداز دور دیگه هم بهش اهمیت نده بیخیالش باش یهو یه می‌بینی یکی اومده تو زندگیت ک ...

همین کارو کردم👌

وای بهترین چیز ممکن... دقیقا دلم یه همچین چیزی میخواد

نمیدونم واقعا‌‌‌.‌‌.. شاید واسه اینه ۵ سال با ادمی بودم که سر اینکه فامیلای خودم دکتر هستن و فامیلای ...

اون آدم بیشعور بوده تو مقصر هیچی نیستی و هیچ نقشی تو هیچی نداشتی که بخوای بابتش خودتو سرزنش کنی 

سر هر چی که جدا شدن حتما این بهترین راه حل بوده شاید اگه اون جو زندگی ادامه پیدا می‌کرد آسیب بدتری تو آینده به روانتون میزاشت 

بابت این اصلا ناراحت نشو و خودتو پایین نبین هیچی از ارزش تو کم نشده 💝