سلام
من نمیدونم برای شمارو خود دکتر شیوعی انجام داده یا کسی دیگه ای و تا جایی که متوجه شدم خود دکتر شیوعی گفتن به دلیل سنشون یه مدتی هست دیگه انجام نمیدن. روزی که من رفتم یه خانم که انگار صبح رفته بودن آرایشگاه و حسابی آرایش کرده بودن داشت کار انجام میداد واصلا دکتر شیوعی نبودن . این تنها مشکل من نبود تو اون ساعتی که من اونجا بودم دونفر دیگه هم شاکی شدن و با صحبت هایی که با خود دکتر شیوعی و منشی داشتم کاملا مشخص بود باره اولشون نیست و چندین بار این موضوع تو مطب اتفاق افتاده و دعوا شده و دکتر گفتن ما حتما بهشون دوباره تذکر میدیم.
عزیزم من چرا باید دلم از ایشون پر باشه مگه میشناسمش ؟؟؟؟؟؟ اینم از اون حر فا بود
حتی به دکتر خودمم گفتم که خودش تا حالا اونجا رفته که یه جای خرابه و داغون هست و ما کاملا تعجب کردیم که داره مریضاشو اونجا می فرسته . گفتن سالها قبل رفته ولی چون به دکتر شیوعی از نظر کاری خیلی اعتقاد دارن مریضاشونو می فرستن اونجا . منم گفتم دیگه ایشون خودشون انجام نمیدن .
در هر صورت من تجربه شخصی خودمو گفتم ، اگرچه چند نفر هم قبلا تو اینترنت گفته بودن و من اهمیتی ندادم وکلی اذیت شدم . به همین خاطر اینجا گفتم اگه جای بهتری میشناسین اونجا برین اگه نه هر طور خودتون صلاح میدونین کسی شمارو مجبور نکرده.