2777
2789
عنوان

کسی عکس رنگی پیش دکتر عالیه شیوعی داده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5308 بازدید | 26 پست
سلام منم رفتم پیش دکتر شیوعی تایپیک شما رو خونده بودم همش منتظر اتفاقات بدی بودم ولی خیلی خوب بود ال ...

سلام 

من نمیدونم برای شمارو خود دکتر شیوعی انجام داده یا کسی دیگه ای  و تا جایی که متوجه شدم خود دکتر شیوعی گفتن به دلیل سنشون یه مدتی هست دیگه انجام نمیدن.  روزی که من رفتم یه خانم که انگار صبح رفته بودن آرایشگاه و حسابی آرایش کرده بودن داشت کار انجام میداد واصلا دکتر شیوعی نبودن . این تنها مشکل من نبود تو اون ساعتی که من اونجا بودم دونفر دیگه هم شاکی شدن و با صحبت هایی که با خود دکتر شیوعی و منشی داشتم کاملا مشخص بود باره اولشون نیست و چندین بار این موضوع  تو مطب اتفاق افتاده و دعوا شده  و دکتر گفتن ما حتما بهشون دوباره تذکر میدیم.  

عزیزم من چرا باید دلم از ایشون پر باشه مگه میشناسمش ؟؟؟؟؟؟ اینم از اون حر فا بود   

حتی به دکتر خودمم  گفتم که خودش تا حالا اونجا رفته که یه جای خرابه و داغون هست و ما کاملا تعجب کردیم که داره مریضاشو اونجا می فرسته . گفتن سالها قبل رفته ولی چون  به دکتر شیوعی از نظر کاری خیلی اعتقاد دارن مریضاشونو  می فرستن اونجا . منم گفتم دیگه ایشون خودشون انجام نمیدن . 

در هر صورت من تجربه شخصی خودمو گفتم ، اگرچه چند نفر هم قبلا تو اینترنت گفته بودن و من اهمیتی ندادم وکلی اذیت شدم . به همین خاطر اینجا گفتم اگه جای بهتری میشناسین اونجا برین اگه نه هر طور خودتون صلاح میدونین کسی شمارو مجبور نکرده.

هر کس واسه خودش شان و مقامی داره. من خودم دکترم استاد دانشگاهم وکیلم و انتظار رفتار توام با احترام د ...

سلام 

با شما موافقم هر کسی یه جایگاهی داره و چون الان مریض هست و نیازمند به کس دیگه برای انجام کاری ، شخص مقابل حق نداره رفتار نادرستی انجام بده این خانم هی داد می زد من کمرم درد میکنه نمیتونم خم بشم از دست شما کمر درد گرفتم. ببخشید مگه من گفتم شما این شغلو انتخاب کنی  مثل اینکه من هرروز با مشتریا دعوا کنم که اینقدر به خاطر شما با مانیتور کار کردم دستم و چشمام داره از بین می ره ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من همین چن وقت پیش رفتم عکس رنگی دادم روز ۹پری من بود ده مین قبل عکس دوتا شیاف دیکلوفناک زدم اون خانمی که این کار رو انجام داد خیلی با حوصله و خوش اخلاق بود خیلی ازش راضی ام بدون دفترچه هزینش ۲۵۰شد مال من جوابشم فردا بعدازظهر حاضر بود تا یه هفته بعدشم قرص داکسی سیلین واسه جلوگیری از عفونت استفاده کردم ،آدرسش هم رادیولوژی آزادی واقع تو خیابان پیلغوش تو شهرری هست مسیرش هم خوبه   

من ديروز رفتم عاليه شيوعي قيمتش ٢٥٠ تومان بوود با دفترچه چطوري بعضي ها ميگن ٣٨ تومن😑😑😑درد داشت به نظرم ولي قابل تحمل بوود يعني درد كشنده نبوود ولي چون يه درد متوسط رو بايد تحمل ميكردي به مدت ١٠ دقيقه رو مخ بووود خيليي من بيشتر بعدش اذيت شدم يعني ٢ ساعت بعد خيلي دلم درد گرفت و تا ٢ روز ادامه داشت ولي بعدش هم يهو خوب شدم من نميدونم اوني كه واسه من انجام داد دكتر بوود يا كس ديگه ولي نه از جاش خوشم اومد شبيه اتاق شكنجه بوود نه از اخلاقه اون خانمه مو مصري و مسن چون خيلي بد اخلاق بوود و استرس وارد ميكرد من تا ميگفتم آي پامو ميگرفت ميكشيد و ميگفت خودت رو شل كن والا همه رو در ميارم تهديد ميكرد من بيشتر از آسيب جسمي آسيب روحي ديدم و بعدش كلي گريه كردم شايد من يكم حساسم ولي من خودم فيزيوتراپم هستم ولي هيچ وقت تو پوزيشني كه هستم مريضام رو دعوا نميكنم و بد اخلاقي نميكنم