2777
2789

کسی بوده مشکل درد شدید توی پهلوها مخصوصا سمت چپ و شکم‌ و زیر شکم و لگن رو باهم داشته باشه حالت تهوع و استرس هم دارم از درد زیاد گاز معده هم دارم قرص امپرازول هم میخورم هیچ فایده ای نداره دردم داره بیشتر میشه نمیدونم‌چیکار کنم ازمایشات و سونو همه سالم بودن‌کسی بوده با همچین‌مشکلی. دکتر گوارش میتونه مشکلمو حل کنه یا نفرولوژی؟ البته عفونت کلیه هم‌ منفی بود میمونه نارسایی کلیه میگم‌شاید بخاطر مصرف زیاد سیگار و گل‌اینجوری شده نمیدونم بخدا دارم دیونه میشم زیر شکمم کشاله رانم تیر میکشه هر دیقه همش حس میکنم مثانم پره تکرر ادرار هم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستی عزیرم؟

نه ازمایش بارداری هم دادم منفی بود معلوم‌نیست اصلا از چیه این درد لعنتی که ۱ماهه ولم نمیکنه خسته شدم بخدا از زندگی‌کردن افتادم انقدر فکر کردم که چیه مشکل تو غذا خوردنم پیدا کردم یکسره تو فکرم

جدیدا آزمایش بارداری دادی یا همون یک ماه پیش که تازه شروع شد؟

نه تازه یه هفتست ازمایشو دادم دکتر گفت ممکنه حاملگی خارج از رحم باشه ازمایش بده که دادم گفت منفیه گفت‌پیچ خوردگی تخمدان ممکنه باشه که اونم سونو دادم گفتن سالمه گفت ممکنه سنگ ریز کلیه باشه اونم سونو داوم گفت مشکوک‌به عفونت کلیه که کشت ادرار دادم اونم منفی بود وای بخدا دیگه نمیدونم چه مرگمه

ویروس؟چه ویروسی؟ اسهالو اینا ندارم ها فقط درد شدید سمت چپ شکم و پهلو ها که کلیه میشه و زیر شکم و مثا ...

ازمایش ادراد و سونوگرافی لگن و پهلو دادی؟

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
نه ازمایش بارداری هم دادم منفی بود معلوم‌نیست اصلا از چیه این درد لعنتی که ۱ماهه ولم نمیکنه خسته شدم ...

سلام عزیزم

شما خوبید بهتر شدید من تازه اینطور شدم درد کسل کننده در شکم دارم و حالت تهوع