2777
2789
قرص ماشین چیه دیگه قرص خواب وجود نداره

قرص ماشین اصطلاحه اسمش یادم نمیاد

یه قرصیه که موقع مسافرت میخورن و خواب آوره و برای جلوگیری از حالت تهوعه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟

اره ولی نصفشو ها

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
ن من میترسم چیزی بدم بهش بچس میخورا بدها برای عوارض میاره یا میره کما

یاابلفضل قرص خطرناکی نیس که حالا خودتم سرچ کن 

من فقط پیشنهاددادم

چجوری خاهرم توروخدا راهنمایی کنید اره فارابی عمل کردیم چشمشو ۱۲ میلیون گرفتن ک مادرم نصفشو داد ینی م ...

ببین امید واهی که نباید داد باید نظر حداقل ۴ /۵ تا دکتر و پرسید

و اینکه چشم و‌کامل برنمی دارن یه چشم دیگه بزارن 

بلکه قسمت های اسیب دیده مثل شبکیه مثل قرنیه قابل پیوند

شما ارتباط تون رو با بیمارستان فارابی قطع نکنید دائم تحت نظر باشه

شاید دکتر صلاح بدونه الان عمل کنه شاید ۱۸ سالگیش

خاک برسر پدرت اخه اون پول حق داداشته الهی بمیرم گناه کنه 😔😔

خاهرم بابام محتاد شیره ای تریاکی الدنگ هستش چی بگم بهش نشه میکنه مارم انداخته لیست سیاه وضع مالیشم خبه ی هزاری کمکمون نمیکنه شکایتم نکردیم دیه داداشمم خورد پول ی خونه بودش ایشالله دمار از روزگار بابام دربیاد میگ هنوز پدرشم حق دارم بچمه بلد نیست بابای محتادم حف بزنه بازور حف میزنه نشه الدنک بچمه باباشم حق دارم من بچم تصادف کرده 😒

یاابلفضل قرص خطرناکی نیس که حالا خودتم سرچ کن من فقط پیشنهاددادم

میترسم سیتیرزین میخوردش دیدیم گوگل نباید ادم بخوره میره کما من خیلی میترسم طفلی بچس ۱۴ سالشه جونم نداره لاغره و خیلی قد کوتاه

به خدا فکر کردم منظورت قرص ماشین ظرفشویی ترسیدم گفتم چرا همچین میگی

😂😂😂😂نه قرص لباسشویی رو میگفتم

ببین امید واهی که نباید داد باید نظر حداقل ۴ /۵ تا دکتر و پرسیدو اینکه چشم و‌کامل برنمی دارن یه چشم ...

ببین خاهرم ممنون ک اطلاعات میدی من داداشم خب از ۳ سالگی نمیدیدش مادرم بردش داداشمو عمل کرد اب مروارید عینک میزد داداشم بعدش نمره چشمش ۳ونیم ۴ هستش خب بازم الانم میزنه سنش ک شد ۱۴ تازه شده گفتش مامان چشم نمیبینه ی پرده جلوی چشمه سیاهی میره مامان ابجی چیکار کنم منم هی امروز فردا میکردم نبردم چش پزشکی تا مادرم برد وقت عمل نوشتن مادرم سری برد تهران عمل کردن چشمشو شبکشو رو رغن گذاشتن دیگ چشمش نمیبینه دیدش از ۱۰۰ درصد شاید ۵ درصد باشه یا شایدم نباشه دکتر گفتش دیگ چشمش نیست 

میترسم سیتیرزین میخوردش دیدیم گوگل نباید ادم بخوره میره کما من خیلی میترسم طفلی بچس ۱۴ سالشه جونم ند ...

دم کرده گل گاو زبان 

بهار نارنج عرق بیدمشک 

از این چیزا بهش بده 

هم ارومش میکنه هم خوابش و بیشتر میکنه

میترسم سیتیرزین میخوردش دیدیم گوگل نباید ادم بخوره میره کما من خیلی میترسم طفلی بچس ۱۴ سالشه جونم ند ...

آخی مامان منم سیتریزین میخورد سرگیجه شدیددد میگرفت 

ولی زیادم به گوگل اعتمادنکنید